Astronapoved

Horoskop za četrtek, 4. januarja

N.K.
4. 1. 2024, 05.55
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v tehtnici.

Profimedia
/

OVEN – Vaša domišljija bo danes na vrhuncu, zato jo izkoristite. Nekdo vam bo postavil meje, ki vam sicer ne bodo všeč. Malenkosti se lahko prelevijo v težave.

BIK – Ni razlogov, da bi preverjali, ali ste na pravi poti, saj negotovost vodi v težave. Raje se neobremenjeno podajte v doživetja, ki vas veselijo.

DVOJČKA – Ne najdete prave taktike za osebo, ki vam je še vedno naklonjena, a je obenem neprilagodljiva. Občasno se boste želeli oddahniti od tega odnosa.

RAK – Vse bolj vas mika možnost napredovanja, vendar se zavedate, da bo potrebno tudi odrekanje. Sodelavca boste pustili brezbesed, kar bo zanimivo.

LEV – Utrujeni ste in ne vidite prave slike. Morda je to znak, da ne bi smeli vztrajati pri stvareh, ki jih ne morete razčistiti. Pomembno je, da si zaupate.

DEVICA – Nemirni ste, saj čutite, da nekdo do vas ni iskren. Kljub temu pa se držite svojih načel in spoštujte tudi odločitev te osebe. Napetosti so le prehodne.

TEHTNICA – Sredina dneva bo izjemno naporna, pritiski v službi se bodo začeli kazati tudi doma, zato si vzemite nekaj časa samo zase in se prepustite užitkom.

ŠKORPIJON – Poskusite iz danih razmer iztržiti kar največ in se ne prepustite slabi volji, ki se bo čez dan poskušala prikrasti v vaše življenje in vas premagati.

STRELEC – Ne marate, da vam kdo narekuje, kaj je dobro za vas, zato vas lahko to danes razjezi. Vseeno si prizadevajte ohraniti harmonijo v medsebojnih odnosih.

KOZOROG – Izkoristite priložnost, ki se bo pojavila popoldne. Odločili se boste po krajšem premisleku ali ko se boste spomnili nečesa, kar vas še vznemirja.

VODNAR – Neustavljivi ste, zanima vas veliko različnih stvari, vendar z razpršeno energijo ne boste prišli nikamor. Boljši bosta premišljenost in umirjenost.

RIBI – Lahko pričakujete nekaj novic, ki vas bodo razveselile. Misli bodo usmerjene v novosti, saj že komaj čakate, da se vam zgodi nekaj drugačnega.