Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 8. januarja

N.K.
8. 1. 2024, 06.03
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v strelcu.

Profimedia
/

OVEN – Umaknite se od določene situacije, saj ni pravi dan za soočenje. Malo ste negotovi, ker radi spreminjate odločitve, a bo sčasoma treba podati svoj odgovor.

BIK – Bodite pozorni, kako boste ocenili nenavadne okoliščine, ki se bodo pojavile danes. Raztreseni ste, zato danes ne bo odveč nekaj previdnosti.

DVOJČKA – Nekoliko zamujate glede dogovora, a ste lahko mirni, saj vam ne gori pod nogami. Opravkov se lotite počasi in premišljeno in uspeh bo zagotovljen.

RAK – Škoda je vašega časa, da bi predolgo počivali, toda trenutno preprosto niste zmožni večjih naporov, zato z njimi počakajte vsaj še kakšen dan.

LEV – Čustva boste odrinili na stran, saj veste, da ste trenutno nagnjeni h konfliktom. Vendar vam to ne bo preprečilo postavljati vprašanja, ki vas mučijo.

DEVICA – Zasebno boste polni poguma, kar lahko dobro unovčite na več področjih. Pri delu boste samostojni, zato boste pridobili pozornost pravih ljudi.

TEHTNICA – Ne čakajte, da bi storili korak v smeri svojih odločitev. Ne boste imeli ne želje ne energije, da bi poslušali nekoga, ki misli, da ve več kot vi.

ŠKORPIJON – Danes se boste uspešno uprli vplivu čustev in se prvi odločili. Strast in romantika, ki se bosta prepletali skozi dan, vas bosta popolnoma osvojili.

STRELEC – Opustili boste dvome in se posvetili načrtovanju boljše prihodnosti. Ne boste več gledali nazaj, saj ste pred kratkim prišli do pravega zaključka.

KOZOROG – Nekaj se bo zavleklo, kar bo povzročilo nemir in slabo voljo. Ne zavedate pa se, da boste tako še težje prišli do želenih rezultatov.

VODNAR – Srečali se boste z nekom, ki vas privlači in vznemirja. Nikar ne bodite preveč navezani na stare vzorce in se v odnosu prepustite ter zaupajte.

RIBI – Učite se na svojih napakah, saj boste le tako spoznali, da potrebujete nekaj korenitih sprememb, preden zares osvojite tisto, kar ste si zastavili.