Astronapoved

Horoskop za soboto, 6. januarja

N. K.
6. 1. 2024, 06.20
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v škorpijonu.

Profimedia
/

OVEN – V določeni družbi se boste počutili odveč, kot da ne najdete skupnega jezika z drugimi. Ne odzovite se prehitro, saj gre le za trenutne nesporazume.

BIK – Počutite se utrujene, za kar so krive zlasti napetosti v odnosih, saj nekdo ne razume vaših želja. O vsem skupaj se bo treba temeljito pogovoriti.

DVOJČKA – Prijeten dan je pred vami. Znova vas mika, da bi naredili nekaj nenavadnega, kar bo všeč tudi prijatelju, ki bo takoj pripravljen, da se vam pridruži.

RAK – Pozabili ste na zadeve, ki so nujne, vendar se z njimi ne obremenjujte, saj se vam bodo odprle povsem nove priložnosti, ki vodijo v še boljše rešitve.

LEV – Pomembni odločitvi se boste posvetili zadnji hip, a vam bo uspelo kljub občutku, da zamujate. Združili boste prijetno s koristnim in pokazali, kaj znate.

DEVICA – Srečanje, ki je na vidiku, bo potekalo drugače, kot ste si predstavljali. Pričakujte nekaj težav, če niste dorekli zadev, ki so za vas zelo pomembne.

TEHTNICA – Ne dovolite, da bi dan minil v dvomih in strahovih. Čim prej se pogovorite, sicer boste še dolgo čakali na novo priložnost in iskrenost sogovornikov.

ŠKORPIJON – Preveč se obremenjujete s preteklostjo, ki pa je ne morete spremeniti. Lahko ste brez skrbi za prihodnost, posebno če gre za nesporazume z drugimi.

STRELEC – Pogum in dobra volja vas bosta spremljala na vsakem koraku. Uspešni boste tudi v pogovorih, s katerimi ste zaradi neljube vsebine nekoliko odlašali.

KOZOROG – Danes imate možnost doseči, kar ste si zadali, le na pravi način se morate vsega skupaj lotiti. Poti so vam odprte, le odločiti se morate.

VODNAR – Dopoldne izkoristite čas predvsem za razne dogovore, ki utegnejo obroditi bogate sadove, če jih boste dobro zastavili. Popoldne se posvetite druženju.

RIBI – Hiteli boste, kar pa bo s seboj prineslo zmote, zato korak upočasnite. Prav je, da ste aktivni, vendar se ne prenaglite, raje ostanite premišljeni.