Astronapoved

Horoskop za četrtek, 11. januarja

N. K.
11. 1. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v kozorogu.

Profimedia
/

OVEN – V ljubezni boste zahtevni. Vaša pot bo vodila čez ovire, ki vas gotovo ne bodo puščale ravnodušnih. Današnje razigrano vzdušje vas bo posrkalo vase.

BIK – Poiskati boste morali svojo skrito moč in si dokazati, da se znate zabavati. Ne boste pa smeli spregledati smerokazov, ki bodo povezani z ljubeznijo.

DVOJČKA – Danes se boste z motivacijo in vztrajnostjo lotili nečesa, kar vas bo navdihnilo s svežino. Ljubezenski pripetljaji vas bodo držali strumno pokonci.

RAK – Zdravje vam bo dobro služilo. Odlikovala vas bo dobra volja, zato se bodo prijatelji borili za vašo pozornost. Želeli boste raziskati nove možnosti.

LEV – Svoje mnenje boste povedali na dinamičen način. Zaželeni boste v krogu doma in družine, kjer se bo veliko dogajalo. Do izraza bo prišla tudi vaša trma.

DEVICA – Nekdo vam bo izkazoval pozornost, vendar vam bo to odveč. Čez dan utegnete ugotoviti, da vam je pravzaprav ta oseba na neki način zelo pri srcu.

TEHTNICA – Energijo vam bo povrnila odlična družba, v kateri boste z veseljem preživeli dan, ki bo poln domislic. Dan, v katerem si boste preprosto upali vse.

ŠKORPIJON – Z veseljem se boste pogovorili in razčistili zadeve, ki so bile vprašljive. Boljše počutje in samozavest se vas bosta dotaknila v večernih urah.

STRELEC – Nimate dovolj časa, zato bodo morale obveznosti nekoliko počakati, saj se boste usmerili v zadevo, ki prinaša veliko simpatičnih domislic in druženja.

KOZOROG – Že nekaj časa vas je mučil občutek, da vam ljubljena oseba nekaj prikriva, zato se boste podali v akcijo in na koncu presenečeni ugotovili zmoto.

VODNAR – Danes boste morali paziti, da ne boste izdali svojih skritih namenov. Razmislite o ljubezenski taktiki in se ne odzivajte na podlagi prvega občutka.

RIBI – Danes boste sanjarili, vendar to v tem trenutku ni prava odločitev, saj lahko spregledate zelo pomembne smernice, ki vam jih prinaša današnji dan.