Rokov ni

Smo v zadnji uri noči, a svetlobe še ne vidimo

Vital Frosi, reinkarnacijski psihoterapevt in duhovni svetovalec
10. 1. 2024, 16.11
Deli članek:

Utelešene duše na tem planetu tretje dimenzije so pozabile, kdo so, od kod prihajajo in kaj so prišle na Zemljo počet. Takšno je pravilo v tej šoli, saj je učenje prav to: ustvariti nekaj, medtem ko je duša pod tančico pozabe.

AdobeStock
Zdaj tudi Zemlja prehaja v 5D, in ne bo več svet širitev in preizkušenj.

Vse duše so prišle iz Svetlobe. Tudi tisti, ki so bili v drugih svetovih preizkušenj in razstav, so bili veliko prej v dimenzijah 5D in višje.

Spomnimo se, da se lahko le fraktal z dvignjeno dušo spusti v svetove tretje dimenzije, saj je tveganje, da ostane v tem nizkofrekvenčnem pasu, veliko.

Iz svetlobe smo prišli in k svetlobi se bomo nekega dne vrnili. Vsak ob svojem času, saj ni rokov. Zgodi se, da celo 3D-šole naredijo prehod, in ko se to zgodi, morajo duše seliti v druge šole še vedno na isti ravni. Tako nastane izgnanstvo duš …

ŽELJA PO ZNANJU

Zdaj tudi Zemlja prehaja v 5D, in ne bo več svet širitev in preizkušenj. Duše, ki so dosegle najvišjo frekvenco, se skupaj povzpnejo na Novo Zemljo. Po drugi strani pa se morajo tisti, ki Zemlje še niso pripravljeni zapustiti, soočiti z izgnanstvom.

Duše, ki se pripravljajo na vzpon, spremembe čutijo intenzivneje. Čutijo, da prihaja nekaj velikega, in čutijo tudi neverjetno potrebo po preobrazbi. Nekaj zelo močnega potiska takšne duše, da iščejo več znanja in motivov za notranjo preobrazbo. Žeja po znanju se zdi nenasitna.

Hkrati pridejo negotovosti in tesnoba. Čeprav ima duša veliko nezavednega znanja, zavest še vedno poseduje vse izkušnje, ki so bile doživete v tej, sedanji inkarnaciji. Vsebuje tudi spomine in zapise iz prejšnjih izkušenj. To so prepričanja, ki ostajajo živa v vsaki utelešeni duši.

Nagon je naraven v vsakem bitju. Kot kompas, ki vodi pot, pogosto zmede, saj lahko hkrati usmerja v več smeri. Vpliv uma pa je odvisen od tega, kar je že bilo doživeto oziroma doživeto v teku poznejših inkarnacij duše.

ODLOČILNI ČASI

Dnevniki se lahko prekrivajo in ustvarijo množico situacij in možnosti. V tej, sedanji inkarnaciji se mora vse rešiti. Tukaj smo, da najdemo linijo, ki vodi do 5D-portala. To so vznemirljivi in odločilni časi. Nekaj velikega prihaja in duša to ve. Ker se ne spomnimo božanskega projekta niti načrta lastne duše, je naravno, da večina utelešenih zdaj čuti veliko pričakovanje, ki pa se pogosto spremeni v tesnobo.

V določenih trenutkih se lahko to spremeni tudi v zelo neprijetno tesnobo. To je tudi eden od razlogov za povečanje števila samomorov. Drugi lahko doživijo veliko jeze, razočaranja, žalosti, kar lahko vodi v globoko depresijo ali celo norost.
Zato moramo razumeti ta trenutek človeštva in planetarni prehod. Če je to dolgo pričakovani trenutek, odkar smo se dogovorili, da pridemo sem in izkusimo dvojnost, zakaj smo potem tako zaskrbljeni? Če najboljše šele pride, kje je naše zaupanje v Božji načrt? Če smo prišli tako daleč in je najhujše mimo, zakaj toliko strahu?

TIK PRED ZDAJCI

Odgovorov je lahko veliko, resnica pa je samo ena. Smo v zadnji uri noči, tema pa nam še vedno preprečuje, da bi videli Svetlobo, a kmalu se bo pojavila žareča kot nova zarja. Še vedno imamo v mislih ovite tančice pozabe, a kmalu se bo vse hitro dvignilo. Takrat bo čas, ko se bomo lahko spomnili, kdo smo v resnici.

A do takrat, in ne bo trajalo dolgo, kot mnogi verjamejo, moramo še vedno delati tu in tam v iskanju dolgo pričakovane Svetlobe. Mnogi jo še vedno hudo iščejo. Kar naprej se vrtijo, ker ne vedo, kam bi šli. Toda skrivnost se začenja razkrivati. In sčasoma se bodo vsi zavedali, da je SVETLOBA V VSEH.

Ne išči ničesar zunaj sebe! Samo poiščite nekaj parametrov, da se najdete, saj nosite vso potrebno prtljago za vzpon. Zbrali ste vse izkušnje, ki jih potrebujete za dosego frekvence Nove Zemlje. Preiščite to prtljago z dušo in vsi instrumenti bodo tam. SVETLOBA ČAKA, DA JO NAJDEŠ.

Svetloba je v tebi, ker je vedno bila. Nikoli je nisi izgubil, le pozabil si, da si jo vedno nosil s seboj. Prišel si z njo in z njo greš domov. Le živel si v senci in pozabil, da si bil vedno Svetloba. Prišel si izkusit, kaj pomeni ustvarjati v 3D-svetu. Odkril si, da Svetloba ustvari veliko več v Senci kot v sami svetlobi. TI SI LUČ! VEDNO SI BIL LAHKO IN NIKOLI NE BOŠ nehala BITI.
Ne zapletaj se s tistimi, ki so zadovoljni z »neSvetlobo«. Poišči razloge, da začutiš Svetlobo, kakršna si. Ne dovoli, da te temna novica spravi v to. Ne razkrivaj in ne deli sporočil, ki skrivajo Svetlobo. Tisti, ki niso svetli, imajo še vedno samo to orodje za ohranjanje preživetja na tem planetu. Ne podaljšujte njihovega bivanja tukaj. Ne hranite takih entitet z malo energije. Ti si Svetloba, samo prepričati se moraš o tem! Ne zanašaj se na nič, če želiš doseči svoj vzpon. Zaupaj načrtu. IN ZAUPAJ SVETLOBI, KI JE V TEBI!

FB
Sem Vital Frosi in moje poslanstvo je razsvetljenje.