Kaj napovedujejo zvezde?

Horoskop za soboto, 9. septembra

N. K.
9. 9. 2023, 05.35
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v raku.

astro znaki
Fotografija je simbolična.

OVEN – Blizu vam bodo mistične izkušnje, ki vas bodo napolnile. Nekdo vam bo pomagal razumeti življenje iz druge dimenzije in prinesel romantiko.


BIK – Nekdo se še vedno lahko premisli, pa še sami niste prepričani, ali imate tisto, kar vam ustreza. Takšno počutje je k sreči le trenutno.


DVOJČKA – Pred vami je precej razgiban dan. Dela boste imeli ogromno, poleg tega se vam obeta vznemirljivo veliko dogajanja na zasebnem področju.


RAK – Če vas danes nihče nujno ne bo potreboval, se lahko pojavi občutek nezadovoljstva. Ne vdajajte se črnim mislim, ampak to mirno sprejmite.


LEV – Odločitve, ki jih za vas prinaša življenje, bodo modre in preudarne. Vpliv planetov vam bo dovolil, da se odločite in sledite svojim sanjam.


DEVICA – Popoldne vam prinaša manj od pričakovanega, saj bo srečanje preloženo. Morda bo to tudi sreča, saj ste nemirni in bi utegnili povedati preveč.


TEHTNICA – Slišali boste nekaj, kar vas ne bo prepričalo. Morda gre za nepopolne informacije, vsekakor pa za nekaj, kar bi morali dobro preveriti.


ŠKORPIJON – Ponudbam, ki bodo kot svetleče zlato, ne zaupajte prehitro, saj se lahko izkaže, da niso resnične, bolje bo ostati na starem kot tvegati.


STRELEC – Komunikacija bo tista, ki vam bo pomagala razumeti dobre iztočnice današnjega dne. Kreativen čas je pred vami in srečni boste.


KOZOROG – Postajate preveč idealistični, posebno v prijateljskem krogu. Čas je, da postanete izbirčnejši. Čaka vas zanimiva in vznemirljiva pot.


VODNAR – Nekaj težav bo v komunikaciji z bližnjimi, toda vse skupaj lahko dobro rešite. Pravzaprav boste nagrajeni, kajti štela bo preudarnost.


RIBI – Tako pri poslih kot v ljubezni bo nekaj nedorečenosti. Znova boste dobili lekcijo, kako se vse skupaj zapleta, ko se vmeša neprilagodljivost.