Astronapoved

Horoskop za petek, 8. septembra

N. K.
8. 9. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v dvojčkih, ob 6.59 preide v raka.

Profimedia
/

OVEN – Izkoristite energije in se odpravite nekam, kjer se lahko družite. Morda bi si morali urnik malce popestrili s kakšno novo, zanimivo dejavnostjo.

BIK – Obstaja veliko načinov, da vprašate vse, kar vas trenutno zanima ali muči. Najustreznejši je tisti odgovor, ki je najbolj neposreden in iskren.

DVOJČKA – Planetarna kombinacija vam bo še posebej naklonjena popoldne, in časa bo kar na pretek, da uredite nekaj, kar si trenutno najbolj želite.

RAK – To je vaš dan, energija bo povezana z vašo simpatičnostjo, počutje bo razigrano. Okrepljena bosta vaše sočutje in sposobnost poskrbeti za druge.

LEV – Ni razlogov za dvome, pustite, da se zadeve odvijajo spontano, in ne bodite preveč togi kot že tolikokrat do zdaj. Vezani vztrajajte pri načrtu.

DEVICA – Preveč se ukvarjate z nečim, kar vam jemlje energijo in je povezano z osebo, ki je ne morete razumeti. Sicer pa ne gre za resnejše težave.

TEHTNICA – Nič se ne bo spremenilo, če se ne boste potrudili. Kmalu boste dobili priložnost za predanost v odnosu z osebo, ki vas močno privlači.

ŠKORPIJON – Niste v najboljši fazi, neke zgodbe ne morete dokončati. Sprostite se in po možnosti usmerite v kaj drugačnega in zanimivejšega.

STRELEC – Vsaj začasno obrnite nov list, ob srečanju, ki vam bo pognalo kri po žilah in prinaša radost. Pokažite, da niste ravnodušni, ravno obratno.

KOZOROG – Dan bo potekal v smeri iskanja izzivov, vendar se nič ne bo zgodilo samo od sebe. Dokazovati se bo treba, če boste želeli boljšo priložnost.

VODNAR – Skozi drugačno preživljanje prostega časa boste prišli do odličnih idej. Popoldne se boste mirneje pogovorili o skupni prihodnosti.

RIBI – Poigravali se boste s čustvi, čeprav se zavedate, da gre za dvorezni meč. Vaše srce potrebuje dokaze, a si prizadevate pokazati, da ste nedosegljivi.