Astronapoved

Horoskop za četrtek, 7. septembra

N. K.
7. 9. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v dvojčkih.

Profimedia
/

OVEN – Ne bo vam težko ustaviti se in premisliti, kako bi izboljšali svoje življenje. Premor je dobrodošel, posebno če se odločate glede morebitnih sprememb.

BIK – Odgovorite na sporočilo, ki ga boste prejeli popoldne. Vsaj z denarjem boste spretni, kupili si boste nekaj, kar bo vsekakor dobra naložba.

DVOJČKA – Dan bo od vas zahteval nekaj več prilagajanja. Družinske odgovornosti bodo spodbujale trezen premislek o finančnem področju.

RAK – Če imate dobrega prijatelja, se vam bo z veseljem pridružil pri zanimivem opravku. Vezani boste danes v razmerju vzpostavili ravnovesje.

LEV – Dan prinaša dodatno delo, vendar si vsega ni treba takoj naložiti, naj mine čas, da stvari dobijo pravo obliko. Postavili se boste na stran labilnih.

DEVICA – Postajate vse bolj raztreseni. Nekaj vam preprosto ne bo dalo miru. V ljubezni se spet prebuja nezaupanje, ki vas precej obremenjuje.

TEHTNICA – Pogrešate več vznemirjenja, še posebej v ljubezni. Preveč ste se prepustili naključjem. Na srečo imate opravka z osebo, ki vam je všeč.

ŠKORPIJON – Radi bi zgladili stvari, vplivali na to, da se bo vse umirilo in uredilo. Vendar gre za prevelik zalogaj. Niti vi ne morete narediti čudeža.

STRELEC – V službi se ne morete odločiti, zato ne vztrajajte preveč, dokler ne boste dobili še nekaj novic. Prav tako je mogoče, da boste postali nemirni.

KOZOROG – Prikupil se vam bo nekdo iz druge skupine. Vse skupaj bo še bolj intenzivno, posebno če ste trenutno v precepu med dvema osebama.

VODNAR – Tokrat bi se lahko za spremembo prepustili in prenehali s strogim načrtovanjem. Uživajte vendar v zgodbi, ki se trenutno odvija.

RIBI – Močno hrepenite po uspehu. Ne bo ga težko doseči, saj že veste, koga imate na drugi strani, predvsem pa to, da si že nekaj časa želita isto.