Astronapoved

Horoskop za torek, 5. septembra

N. K.
5. 9. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v biku, ob 22.06 preide v dvojčka.

Profimedia
/

OVEN – Morda boste danes sprva malce napeti, a če se boste uspeli zadržati, vas čaka prav prijeten večer. Pred samskimi je dan, poln veselja in dobre volje.

BIK – Mehka energija, ki sili v preteklost, je za vas nezaželena. Radi bi se premaknili naprej, a ljudje okrog vas vlečejo v tisto, kar je že zdavnaj mimo.

DVOJČKA – Dan bodo odlikovale ideje in nove zamisli, ki jih prinaša Luna. Posledično vas bodo spremljali sreča in ugodnosti. Bodite odprti za smerokaze.

RAK – Zelo produktivni boste, saj bo nujno treba narediti vtis na nadrejene, zato se boste šopirili s storilnostjo. Pazite na konflikte. Zvečer si boste oddahnili.

LEV – Pripravljeni ste ponuditi roko, toda dogovorite se glede pravil igre. Pravzaprav se boste nenehno premikali in še nepredvidljivi boste.

DEVICA – Nekoliko neugoden dan bo. Nič se ne dogaja tako hitro, kot bi si vi želeli. Vse stoji na mestu in v vas se rojevajo čustva, pred katerimi bi najraje pobegnili.

TEHTNICA – Spremenljivega počutja boste in vsaka malenkost vas lahko zmoti. Čakanje vas je izučilo, da ste pogosto le izgubljali čas. Zvečer sprejmite povabilo.

ŠKORPIJON – Prepustite se uživanju, v katerega vas vodi ugodna Luna. Naj vas ne obremenjujejo nedokončane obveznosti, saj boste imeli kmalu čas zanje.

STRELEC – Dan intenzivnih čustev, ki jih prinaša vpliv Lune. Radi imate akcijo, toda če se potrudite in delujete v skladu z umirjeno energijo, bo dan čudovit.

KOZOROG – Ne potrebujete napotkov, saj sami najbolje veste, kam se lahko obrnete, ko imate težave. Držite se tistih, ki so vam že dokazali naklonjenost.

VODNAR – Pazljivi bodite s tistimi, ki se izmikajo odkritemu pogovoru. Proti koncu dneva boste drznejši, kar bo velik plus za vašo osebno nadgradnjo.

RIBI – Razmišljali boste o priložnostih, ki se bodo izkazale za zelo zanimive. Le manjši korak boste morali narediti in dosegli boste to, kar si že dolgo želite.