Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 4. septembra

N.K.
4. 9. 2023, 05.48
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v biku.

Profimedia
/

OVEN – Danes naj vas ne skrbi, kako se bodo odzvali drugi, saj bo za vas pomembno le, kaj si vi želite. Pravočasno se pripravite na morebitna vprašanja.

BIK – Notranji nemir lahko premagate tako, da se odpravite na sprehod in se pogovorite z nekom, ki vas vedno znova spravi v odlično voljo.

DVOJČKA – Imate veliko priložnosti, kar pa vas lahko zmede pri odločitvi, ki bo od vas zahtevala, da pretehtate vse, kar je s to zadevo povezano.

RAK – Na poslovnem področju boste blesteli. Vse skupaj se lahko zaključi še boljše, kot ste pričakovali. Ne odločajte se le na podlagi svojega mnenja.

LEV – Danes boste imeli srečo, vendar se boste morali sami podati ponjo. Izkoristite naklonjenost zvezd in si zagotovite prijeten scenarij za prihodnost.

DEVICA – Čeprav se boste trudili ohraniti mirne živce, vam bo v odnosih z bližnjimi prekipevalo, saj vas bodo spet jemali za samoumevne.

TEHTNICA – Nepotrpežljivi boste, posebej tisti, ki imate svojo pot začrtano. Poskušali boste rešiti zadeve, čeprav trenutno niste v najboljši koži.

ŠKORPIJON – Potrebovali boste počitek, saj ste utrujeni. Pojdite po nakupih ali pa se lotite najljubšega opravila, s katerim že nekaj časa spretno odlašate.

STRELEC – Pripravite se na nekaj zanimivega, kar bo popestrilo vaš vsakdanjik. Vaša samozavest se bo izboljšala. Proti večeru se podajte v romantiko.

KOZOROG – Marsikdo vas ne bo jemal resno, a kljub temu ohranite mirno kri. Preden se boste užaljeni umaknili, raziščite, kaj je krivo za celotno situacijo.

VODNAR – Večinoma ljubite mirne odnose in razumevanje, danes pa boste pokazali svojo drugo plat, ki bo marsikoga negativno presenetila.

RIBI – Imate ogromno možnosti, toda danes bi se bilo najbolj smiselno usmeriti samo v eno. V ljubezni imate dobro začrtane poti, držite se jih.