Astronapoved

Horoskop za soboto, 2. septembra

N. K.
2. 9. 2023, 06.00
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v ovnu.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

OVEN – Postavljeni boste pred preizkušnjo in naleteli na kritike glede nečesa, kar ste storili v preteklosti in celo že nekoliko pozabili na vse skupaj.

BIK – Sposobnosti za prepričevanje se vam bodo izboljšale. Znali boste zaslužiti, bolj se boste cenili in začutili boste priložnosti, ki jih do zdaj niste.

DVOJČKA – Potrudili se boste, da boste dan preživeli čim bolj sproščeno. Odprto se boste pogovarjali o vsem, a izogibajte se pogovorov o intimnosti.

RAK – Čeprav bo dogajanje pestro, se bo zmanjšala intenzivnost in zazdelo se vam bo, da si morate vzeti čas tudi samo zase ter se poglobiti sami vase.

LEV – Današnji dan vam bo prinesel veliko dogajanja na družabnem področju. Pripravljeni bodite na zabave, boljšo komunikacijo in nova poznanstva.

DEVICA – Dan vam bo prinesel dobre novice glede financ, kar vas bo razveselilo. Prišel bo tudi nepričakovan klic, ki bo pospešil utrip vašega srca.

TEHTNICA – Morda vas bo mikalo, da bi se usmerili k pogovorom, vendar bo bolje, da se posvetite samemu sebi. Osredotočite se na srčno željo.

ŠKORPIJON – Pred vami je dan, ko vam bodo z veseljem pomagali iz situacij, ki se vam bodo dogajale. Ko vam bo težko, bodo prav prišli prijateljevi nasveti.

STRELEC – Vaši pogovori se bodo vrteli predvsem okoli denarja, vendar boste imeli občutek, da imate na neki način še vedno zvezane roke.

KOZOROG – Srečo vam bo prinesel neposreden in iskren nastop, ki vas bo rešil pred neljubimi situacijami in vam vlil več samozavesti. Področje čustev bo živahno.

VODNAR – Združili boste notranjo moč in čustva ter se končno odločili, kaj je tisto, kar si v resnici želite na ljubezenskem področju, kjer ste malo obtičali.

RIBI – Ne obsojajte vseh, ki razmišljajo drugače kot vi, saj bi s tem lahko prišli na slab glas. Skrajni čas je, da se začnete s svojimi strahovi odkrito spoprijemati.