Pretresljiv posnetek

Video: Ruska ruleta na srbski avtocesti terjala najmanj eno življenje

R.T.
4. 9. 2023, 07.15
Posodobljeno: 4. 9. 2023, 09.56
Deli članek:

Na srbski avtocesti jugozahodno od Beograda so se včeraj popoldne odvili pretresljivi prizori. V čelnem trčenju je umrla ena oseba,

Zajem zaslonske slike
Trenutek čelnega trčenja.

Do silovitega trčenja, ki je bilo posledica vožnje v nasprotno smer, je prišlo v bližini Obrenovca, in sicer na avtocesti v smeri proti Beogradu. Tam je ob približno 16. uri voznik vozila znamke Fiat Punto vozil v nasprotno smer in čelno trčil v drugo vozilo. Fiata so nemudoma zajeli plameni, tudi drugo vozilo pa je povsem uničeno. Kot poroča srbski portal Nova.rs, je v nesreči umrl voznik fiata, medtem ko je sopotnik v istem vozilu poškodovan. Poškodovana je tudi voznica hyundaia. Reševalci so oba prepeljali v bolnišnico KBC Zemun.

Na družabnih omrežjih se je medtem pojavil pretresljiv posnetek nesreče, s katerega je razvidno, da je voznik fiata krenil v nasprotno smer in izzival tragedijo.

Kot poroča srbski Kurir,  je za volanom fiata sedel D. J., star približno 50 let. Poleg njega je v vozilu sedel še 40-letni Nenad K., ki je utrpel hude poškodbe, njegovo življenje pa je ogroženo. Za volanom hyundaia je sedela 30-letna Dragoslava P., ki je nič kriva končala v bolnišnici. Po podatkih Kurirja je bila po nesreči pri zavesti.