Astronapoved

Horoskop za sredo, 6. septembra

N. K.
6. 9. 2023, 05.35
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v dvojčkih.

Profimedia
/

OVEN – Radi bi ravnali bolj preudarno in ne le po zvoku čustev, a bo težko, ker vas bo nekaj zelo hitro iztirilo. Zadeve se vračajo v ustaljene okvirje.

BIK – Do popoldneva se boste odločali brez težav, potem pa vseeno upoštevajte še dejstva. Posebno v odnosih z nekom, ki je impulzivnega temperamenta.

DVOJČKA – V odnosu s sodelavci si vzemite čas in jim prisluhnite. Ko boste drug drugega razumeli, bo vzdušje na delovnem mestu mirnejše in storilnost večja, vi pa nasmejani.

RAK – Nepričakovano srečanje s prijateljem vas bo nekoliko zmedlo, toda na koncu boste umirjeni, saj se je očitno začelo novo in prijetnejše poglavje.

LEV – Pokažite prijateljem, da vam lahko zaupajo. Imate veliko dobrih idej in zato ni razlogov, da bi čakali na pobude drugih. Vse boste opravili z lahkoto.

DEVICA – Prednost dajte tistim, ki se obnašajo iskreno, pa čeprav so včasih bolj kritični do vas. Ko boste prepričani, da delate prav, lahko mirno nadaljujete.

TEHTNICA – Tekom dne boste storili drzen korak, ki se vam lahko kmalu obrestuje. Začelo se bo nekaj novega, obetavnega in končno boste bolj nasmejani.

ŠKORPIJON – Nikar ne zavrnite osebe, ki vam je nekoč veliko pomenila, saj se med vama lahko spet splete zanimiva, iskrena vez. Pogovor bo pomagal.

STRELEC – Prisluhnite svojim čustvom, ki vztrajno prihajajo na dan in jih vodi luna. Glede dela se lahko sprostite, saj bodo informacije prihajale pravočasno.

KOZOROG – Na poslovnem področju bo veliko izzivov, ki jih bo težko uskladiti s potrebami družine. Pomirite se, opravite najnujnejše in se posvetite najbližjim.

VODNAR – Ne boste mogli mimo zadev, ki vas že nekaj časa motijo. Oseba, do katere čutite nekaj več, pričakuje, da boste šli prek vseh meja in se prepustili.

RIBI – Začetek dneva ne bo vznemirljiv, bo pa zato popoldne več dogajanja. Prepustite se toku. Presenečeni boste nad tem, kaj vse se lahko spremeni.