Zanimivosti

Avdić skupaj s poslušalci rešil Deželaka Junaka, ki bo v petek prispel na Debeli Rtič!

R.T.
18. 6. 2020, 17.22
Posodobljeno: 19. 6. 2020, 07.30
Deli članek:

Voditelja na Radiu 1, Miha Deželaka, ki je v akciji Deželak Junak na včerajšnjem izzivu na Ljubljanici izgubil proti Gargamelu, je danes čakala kazen.

Darja Štravs Tisu
Deželak je moral štartati od začetka.

Moral je štartati od začetka, zato se je njegova pot zjutraj znova začela izpred Radia1. Na parkirišču so ga pričakali voditelji Denis Avdić, Anja Ramšak in Jana Morelj, ki so ga poslali v njegovo začetno prevozno sredstvo, zorb žogo. Deželak se je ves žalosten podal vanjo in nesrečno prehodil par metrov, ob tem pa ga je ves čas spodbujala njegova sanjska ekipa. Nato se je, tako kot prejšnji petek, usedel na kvadrocikel in odkolesaril proti centru prestolnice. Ko je prispel v Domžale, pa ga je čakal preobrat.  Tam ga je nepričakovano obiskal Gargamel in mu zaželel srečno pot.

Nato pa je prejel klic Avdića, ki ga je skupaj s poslušalci rešil! "Gargamel ti je rekel, da moraš začeti od začetka, ni pa rekel, da moraš prevoziti še enkrat celotno pot! Ti si kazen izpolnil, si začel od začetka. In to je to, tako, da nadaljuj zastavljeno pot in se vidimo jutri na Debelem Rtiču," je dejal Denis.

Veselje je bilo nepopisno in junak Miha že veselo poganja pedala proti Obali. Vsi pa smo junaki tako, da pošljemo sms POMGAM1 ali POMAGAM5 na 1919.

Darja Štravs Tisu
In so kolesarili.

Darja Štravs Tisu
Deželaka je prišel podpret tudi predsednik Borut Pahor.