smešno

VIDEO: To je razlog, zakaj svatje na poroki ne smejo obleči kar želijo

R.T.
4. 9. 2019, 08.19
Posodobljeno: 4. 9. 2019, 08.23
Deli članek:

Če boste svatom reki: "Ah, na mojo poroko pa obleci kar želiš," se vam kaj lahko zgodi, da bo kdo prišel oblečen v dinozavra.

Facebook (Jessika Greene)
He he he.

Poročni dan mora biti popoln. To vemo vsi. A žal ne moremo do potankosti nadzorovati vsakega detajla. Svatom tako denimo ne moremo zabičati, kaj naj oblečejo na našo poroko, a večji sramoti se morda lahko izognemo, če namignemo, da naj bodo oblečeni klasično.

Deanna Adams iz Združenih držav Amerike je mislila, da se bo znebila nekaj odgovornosti na svoji poroki, ko je za svojo poročno pričo izbrala sestro Christino Meador. Sestra je na pomembno in odgovorno vlogo pristala, a pod enim pogojem – da lahko obleče kar želi.

Deanna se je, nič hudega sluteča, s tem seveda strinjala. Ni namreč pričakovala, da bo njena sestra in poročna priča na poroko prišla oblečena v ...

... tiranozavra rexa.

K sreči gre očitno za sproščeno družino in Christinina potegavščina je bila dobro sprejeta. A kaj lahko bi se končalo tudi z zamero.

Christinina prijateljica je fotografijo, kjer ob nevesti stoji v velikem, napihljivem kostumu dinozavra delila na facebooku. Objava je dobila več kot 6.000 všečkov, deljena pa je bila več kot 35.000-krat. Ljudem je bila poteganvščina tako všeč, da so nekateri zlobno zapisali, da se je ženin "odločil za napačno sestro."