"Slišali smo glasen pok"

22-letna Naida aktivirala ročno bombo in se za vedno poslovila

R.T.
4. 9. 2019, 08.22
Posodobljeno: 5. 9. 2019, 08.19
Deli članek:

Včeraj je v stanovanjskem bloku v Zenici močno počilo. Mlada Naida Čičak je iz neznanih razlogov aktivirala ročno bombo, ni ji bilo pomoči, piše Avaz.ba.

Facebook (osebni profil)
Naida Čičak

»Nisem niti pomislila, da je nekdo aktiviral ročno bombo. Slišal se je glasen pok. Policisti in gasilci so hitro prišli, šele takrat sem dojela, da se je nekaj zgodilo v našem bloku,« je za Avaz povedala pretresena soseda. 

Do tragedije je prišlo ob enih ponoči v stanovanjskem kompleksu Makovi, kjer je kot podnajemnica živela 22-letna Naida, ki je sicer delala v enem od tamkajšnjih gostinskih lokalov.

Kot je povedala Aldina Alić, predstavnica Ministrstva za notranje zadeve zeniško-dobojskega kantona, je bila Naida Čičak v času tragedije v stanovanju sama.

Alićeva je povedala tudi to, da je preiskava že v teku, po doslej zbranih podatkih pa gre najverjetneje za samomor. To je prijatelje in prijateljice 22-letnega dekleta povsem zlomilo. Naida je bila namreč, kot piše omenjeni portal, vedno nasmejana in vedra. Le prijatelju Adisu Golubu je na instagramu napisala, da v življenju nima cilja ali volje ter, da je nihče ne razume.