Nebeškoskop

Brez strahu: konec je prvi korak k boljšemu

S.N.Č./Novice Svet24
5. 7. 2018, 06.58
Deli članek:

Tokratni nebeškoskop je obarvan z energijama, ki vladata v juliju.

arhiv svet 24
cristy

##IMAGE-753528##

Angelska zdravilka Cristy Žmahar je po vašem astrološkem znamenju oblikovala vodila lune in sonca, nanizala darove, ki vam jih bosta prinašala v tem mističnem obdobju – in tudi nasvete, kako jih najbolje izkoristiti.

Ena energija predstavlja ženski pol (jin) in druga moškega (jang). Govorimo o luninem in sončevem mrku. Pojava prinašata izjemne moči in poglobitev energijskih vplivov. To je obdobje, ko se vse potisne naprej, zagotavlja novo ero končevanja in začenjanja. Ni razloga za strah. To so pozitivna obdobja. Morda ni videti tako – a je. Konci pomenijo nove, boljše začetke, če si le dovolite.

KOZOROG – LUNIN JIN

Čeprav kozorogom bolj vlada močna in sončna energija, vas tokrat za delo z vami izbira lunin jin. Velikokrat ste bili naravnani nase in samo nase, kar je prav, pa vendar vam bo lunin aspekt zdaj prinašal nova spoznanja, ki se obračajo navzven. Postavili ste svoj notranji steber, zdaj pa obstaja veliko ljudi, ki vas potrebujejo za svojo inspiracijo in podporo. Tokrat ste vodeni, da opazite tudi druge ljudi, ki potrebujejo vašo nežnost, podporo in lepo besedo. Srčne vezi so moto vašega meseca, kjer svojo svetlobo ponudite ne samo sebi, ampak tudi svetu. Le tako se bodo lahko okrepili vaši osebni cilji, saj ste vedno prepleteni z drugimi ljudmi. Čas je, da pokažete svoja čustva in delate na osebnih, družinskih, prijateljskih in poslovnih vezeh. Toplina srca vam bo prinesla novo manifestacijo in poglobitev duhovnih moči, ki pa vas vsekakor pripeljejo točno tja, kamor si želite. Naj pa bo to popotovanje polno zadovoljstva za vas in za vse ljudi, katerih življenja se prepletajo z vašim.

VODNAR – LUNIN JIN

Vodnarji boste na novo ocenjevali življenjske izbore. To razmišljanje o njih prihaja iz globokih občutenj, da ste v fazi spremembe. Rast je nekaj, kar vam je blizu. Zato se boste znova vprašali, ali ste pomirjeni z odnosi, ki so okoli vas. Ali vam ljudje sledijo ali čutite, da se razhajate v razmišljanjih in energiji? Ali vam je tisto, kar imate trenutno, dovolj ali si želite »nekaj več«? Prek teh subtilnih razmišljanj bo prihajal narek vaše duše, da je čas za novo stopničko življenja. Vodnarji ste vsekakor ljudje, ki si vedno znova postavljate standarde … višje. Morda je to za mnoge okoli vas naporen proces, pa vendar, tako je. Ali vam okolica sledi v nečem novem ali pa jo boste pustili za seboj in ustvarili nove okoliščine. In za vas je prav tako. Bodite pozorni na misli, ki se pojavljajo v tem obdobju, in predvsem tiste, ki se ponavljajo – te misli vam bodo razkrile vse o tem, kaj je za vas naslednja stopnička, željna, da stopite še višje.

RIBI – LUNIN JIN

Ribice boste iskale vilinske energije miru. Vaša lunino občutljiva dušica ne bo hotela imeti opravka z agresivnimi ali prisilnimi energijami. Navodilo je zato za vas preprosto: umaknite se od vsega težkega in se ovijte v veliko nežnosti. V druženja z ljudmi, ki govorijo in delujejo mirno in nežno. Meditirajte z ljubečimi angeli, ki vas razumejo. Poslušajte veliko mirne glasbe, mantre in podobno. Potopite se v prelepe zgodbe filmov ali knjig. Če je le mogoče, se ta mesec ogromno oziroma največ družite ne z ljudmi, temveč z živalmi. Živali vam bodo resnično prinesle veliko miru ter vam podarile svojo nedolžnost in čistost. Naj bodo to načrtne interakcije ne samo s svojimi hišnimi ljubljenčki, temveč tudi z drugimi živalmi. Ugotovite na primer, kje bi lahko prišli v stik s srnicami. Pobožajte jih in začutite ljubezen, ki teče med vami. In podobno. Živali vas bodo poklicale. Nežnost je pripravljena za vas.

OVEN – SONČEV JANG

Ovni boste »padli« v obdelavo slišanih besed in naučenih programov. Ugotovili boste, da vam tisto, kar ste verjeli do zdaj, ni služilo na vaš individualni zapis. Rušili boste predstave, ki so vam jih oblikovali sistemi in drugi ljudje. Ugotovili boste, da imate povsem drugačen vrednostni sistem, in zanj se ne boste več želeli opravičevati. Če bo treba, boste pokazali tudi osebne meje, a sugerirati vam, kdo naj bi bili in kam naj bi šli, za vas ni več opcija. Popravili boste smer in jo naravnali po sebi. To ne pomeni, da boste neizprosni in brezčutni do drugih ljudi, a vseeno ne boste več želeli ugajati ali biti marioneta za kogarkoli. Vzemite si čas, da si priznate, kdo ste v resnici, kje ste se izogibali energiji stanja za svojimi prepričanji, in to energijsko držo popravite. Tako dobite nazaj svojo voditeljsko moč, ki ovnom ustreza in vam prinaša vse, kar si poželi vaše srce.

BIK – LUNIN JING

Biki boste dobili dopolnitev življenjskega poslanstva. Za vašo dušo je zelo pomembno, da sledi svoji življenjski inspiraciji. Zavedate se svoje vloge v svetu in srečni ste le, če ji sledite. Morda pa se vam je velikokrat zdelo, da stopate v neznano, in porajala so se vprašanja, zakaj ste tukaj in kaj je vaša vloga. Če se boste posvetili tej temi razmišljanj in meditacij, ste lahko vsekakor prepričani, da se bodo pokazale nove smernice vašega življenjskega poslanstva. V vas se bodo oblikovale nove moči, poiskali vas bodo ljudje, ki vam lahko pomagajo, in srce vam bo utripalo v novih kažipotih vseh življenjskih smislov. To vas bo osrečilo. Ko začutite te kažipote življenjskih poti, ne poskušajte čakati, da bodo popolni. Sledite jim iz dneva v dan. Delajte na njih in pokazale se bodo vedno nove smernice. Te drobtinice spoštujte, naredite, kar je v vaši moči, in prepričani ste lahko, da bo iz tega prišla slastna pogača, ki bo nahranila vašo dušo.

DVOJČKA – SONČEV JANG

Dvojčki imate priložnost pozdraviti stare rane in z njimi povezano nezaupanje. V preteklosti ste bili prizadeti in morda so znane in neznane bolečine zdaj prišle na plan prav zaradi teh premikov mrka. Drage duše dvojčkov, čas je, da izjokate svoje bolečine in jih izpustite. Ne mučite več sami sebe. Dovolj je bilo. Ne iščite več smislov v trpljenju, temveč trpljenje izpustite. Preporodite se. Zaupajte ponovno življenju. Ne pričakujte, da vas bo spet prizadelo. Ne priklicujte tega. Ponudite tokrat vi prvi roko, ki pravi, da si želi znova zaupati. Niso vsi ljudje taki, kot so bili tisti iz vaše preteklosti. Življenje res da nove možnosti. Ne verjemite, da ste žrtev. S svojim odnosom zaupanja lahko vse spremenite. Ta trenutek si lahko daste novo možnost. Začnite vse na novo. Nezaupanja ne usmerjajte navzven, ampak ga nežno pozdravite in si dovolite, da je to poletje vaša čustvena prelomnica, ki bo vrnila ... srečo.

RAK – LUNIN JIN

Raki. Največkrat opisani kot nežne dušice, ki imajo veliko mero potrpljenja, sočutja in ljubezni. Drži. Pa vendar boste v času mrkov presenetili marsikoga, morda celo sebe. Kajti vi ste luno poklicali, da vam prinese kelih resnice. Ne boste več tolerirali izigravanj, laži in iger. Želeli boste resnico, resnico, resnico. Tokrat se boste »oborožili« s pogumom, da ste pripravljeni videti, kaj je resničnega v vašem življenju in kaj je bila le dobro pripravljena iluzija, ki vas je nekaj učila, a je zdaj ne potrebujete več. Vsekakor boste sledili vodilom, da boste na novo postavljali odnose in urejali okoliščine na podlagi doživetega. Kar se vam bo pokazalo in dokazalo, bo postala vaša resnica, za seboj pa boste puščali lažne obljube in nedejavna področja življenja. Kjer ni bilo fizične manifestacije obljubljenega ... to ne bo več za vas. In prav je tako. Čas porabite za nekaj, kar vas polni, in ne le izčrpava. 

LEV – SONČEV JANG

Za vas leve bo sončev mrk prinašal ne samo vplive mrka, temveč boste imeli občutek, kot da ste sredi sončeve eksplozije, ki vpliva na vse okoli njega. Sončev izbruh je najboljša primerjava s tem, kar se bo po tem poletju začelo odvijati za vas, če se boste le posvetili konkretnemu delu tako na sebi kot na splošno. Energijski premiki vas vodijo v velike prelomnice, kot so nova kariera, selitev, spoznavanje pomembnih sorodnih duš in podobno. Pomnožitev teh priložnosti najdete v konstantni »akciji« in premikanju. Ne bo časa za lunino spanje. Toliko bo tega, kar je za postoriti. Lahko pa vam sončev mrk zagotovi, da vam ne bo žal. Dobili boste veliko finančnih priložnosti, pa tudi duhovnih in karmičnih nagrad. Le dovolite si slediti temu sončevemu gibanju in vsi okoli vas bodo rekli: »Ta pa je res imel(-a) srečo.« Vi pa boste vedeli ... da vam ta sreča pripada, saj ste zanjo storili vse potrebno. 

DEVICA – SONČEV JANG

Vam bodo prihajali na plano globoki občutki, tisti pozitivni. Vse bo pomnoženo. Namreč, pomnožila se bodo močna, sončna, pozitivna čustva. Če ljubite, boste ljubili še močneje. Če ste veseli, bo veselje vaša senca, ali bolje rečeno, vaše sonce, ki vam bo sledilo. Toliko bo novih, pozitivnih doživljanj, ki vas bodo okopala v poti obilja in sreče. Dovolite si okrepiti vse te pozitivne občutke. Vzemite si čas zanje. Posvetite se vsemu, kar vam prinaša neizmerno srečo. Imate velik potencial, da se izrazite svetu. Uporabite osebni magnetizem. Povabite ven osebo, ki vam je že dolgo všeč, ali pa povabite k svojim poslovnim projektom širšo javnost. To je vaše obdobje, ko lahko s takimi čustvi v svoje življenje prikličete vse, kar ste si kdajkoli želeli.

TEHTNICA – LUNIN JIN

Tehtnice, bodite prilagodljive, glede na to, da se vse lahko na hitro obrne. Na vaši življenjski poti se bo zgodilo kar nekaj sprememb, ki pa bodo božansko vodene – sprožene s strani vaših angelov, podpisane s strani vaše duše. Te spremembe so lahko nenadne. To vas je v preteklosti znalo zmesti, saj ste potrebovali čas, da »pretehtate« stvari. Zdaj pa tega časa ne bo. Naj vam to ne povzroča frustracij in ne upirajte se spremembam. Četudi se na hitro spremenijo vaši načrti, urniki in podobno, poskušajte v tem videti dobro in bodite prepričani, da so zadaj božanske intervencije, ki opravljajo spremembe zato, da se boste premaknili od določenih starih rutin k hitrejšemu in učinkovitejšemu delovanju. Te spremembe so dobre, če jim dovolite, da se vam dokažejo. Ne prepuščajte se občutkom jeze ali nerganja, temveč poskušajte z duhovnim razumevanjem odpreti pretok novih, tokrat drugačnih možnosti. Presenetile vas bodo. Spontanost bo vaš ključ.

ŠKORPIJON – SONČEV JANG

Škorpijoni boste poklicani k spremembam svojih starih navad. Zazdelo se vam bo, da če boste spremenili nekaj svojih navad, boste prejeli novo energijo in izboljšali počutje. In prav boste imeli. Klicala vas bo težnja po odvajanju od manjših ali večjih odvisnosti od hrane, odnosov, škodljivih substanc in podobno. Celice v telesu si bodo zaželele preporoda. Če boste sledili temu klicu in naredili vse za boljše počutje, zdravo telo in več energije, boste dvignili raven energije tudi na drugih področjih vašega življenja (imeli boste na primer več energije za svojo kariero in podobno). »Odvajali« se boste tudi od negativnih razmišljanj, kritiziranja ter se bolj posvetili občutkom miru in sebi. Čeprav ljudje niso navajeni na »zen« škorpijone, znate tokrat presenetiti, in v tem novem, zdravem načinu življenja boste našli svoj nasmeh in obilje.

STRELEC – LUNIN JIN

Strelci boste prebujali duhovne moči in starodavna znanja. Nenavadne in sporočilne sanje. Na primer z vtisi, da bi morali napisati knjigo ali pa začeti svojo lastno kariero, kjer boste izrazili vse svoje duhovne sposobnosti ali druge talente. Imeli boste veliko prebliskov, ki se bodo izkazali za resnične. Pomembno je, da tem prebliskom informacij verjamete, saj so vodene od zgoraj. Aktivirali se bodo tudi spomini na prejšnja življenja. V vas se bodo prebudile preroške moči, poklicali vas bodo duhovni tečaji, meditacije in specifična znanja. V njih najdete vse svoje odgovore. Strelci boste kot en velik ključ za starodavne skrivnosti, ki se bodo odklepale z namenom, da jih delite s svetom. V vas se bodo prebujale tudi zdraviteljske moči in prek fizičnega sveta boste prejemali ogromno znakov. Vsa ta darila so bila skrbno izbrana za vas. Opazujte vse, kar vam prihaja na pot, saj ste lahko prepričani, da je vse eno veliko sporočilo.