Zanimivosti

Bizarno življenje plastičnih dvojčic!

T.P./N.J.
12. 3. 2014, 18.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Dvojčici Anna in Lucy, ki sta se rodili z minuto razlike, si delita vse v življenju – službo, avto, račun na facebooku in celo fanta. A to zanju ni dovolj.

Profimedia

Avstralski dvojčici Anna in Lucy Decinque (28) sta se namreč odločili za vrsto lepotnih operacij, s pomočjo katerih sta si postali še bolj podobni. Dekleti sta se podvrgli identičnim lepotnim posegom (polnjenje ustnic, prsni vsadki, umetne obrvi in trepalnice), za katere sta odšteli neverjetnih 157.000 evrov. Bizarni mladenki iz Pertha ves čas preživljata skupaj. Neločljivi sta tako v budnem stanju kot takrat, ko spita. Verjetno ni treba posebej poudarjati, da spita v isti postelji.

Imata istega fanta

Anna in Lucy, ki živita skupaj z mamo, imata istega fanta. Prepričani sta, da je to najboljša rešitev za njuno ljubezensko življenje. V preteklosti sta sicer imeli različne fante, ki pa so bili bratje ali najboljši prijatelji. »Trenutno se obe zabavava z enim fantom in vsi trije si delimo isto posteljo,« pojasnjuje Anna. »Nama se to ne zdi nič čudnega, fantu pa se to zdi zares fantastično, da ne rečeva popolno. Imava pač enak okus, zato je normalno, da si želiva istega fanta. Vedno gremo ven skupaj, seveda pa imamo tudi skupne spolne odnose. Vse počnemo v troje ali pa ne počnemo,« poudarja Anna.

Dekleti sta neločljivi že od rojstva. Skupaj sta bili v jaslih, prav tako sta hodili v isti vrtec ter osnovno, srednjo in visoko šolo. Tudi lepotni tečaj sta zaključili skupaj. Dekleti sta si od nekdaj tako podobni, da ju lastni oče Luigi, ki je umrl leta 2010, ni razlikoval.

»Bili sva dogovorjeni, da se je Anna pogovarjala z mojim fantom, če se meni ni dalo, in obratno,« se spominja Lucy. Čeprav sta dekleti ves čas skupaj, se nikoli ne naveličata druga druge. »Seveda se včasih tudi skregava. Ko z nekom preživite vse življenje, si greste gotovo kdaj tudi na živce. A najbolj pomembno je, da se na koncu vedno pomiriva,« zatrjujeta v en glas.   

Prva operacija po očetovi smrti

Dvojčici sta zaradi očetove bolezni nehali obiskovati lepotni tečaj in se posvetili negi očeta. Po njegovi smrti sta si najprej povečali prsi v slogu Kim Kardashian. Z velikosti B so njune prsi »narasle« na velikost D.