Zanimivosti

Portorož vabi z okusi Mediterana

M.J.
12. 3. 2014, 12.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

V prijetnem razpoloženju prvih sončnih žarkov je vse bolj pestro tudi na Obali. V prihajajočem koncu tedna vas Portorož vabi s svojimi okusi na pravo kulinarično razvajanje v svetu zdravih užitkov. Kongresni center Hotela Slovenija bo namreč gostil 16. Festival Malvazije, ki bo svoj vrhunec doživel v soboto, 15. 3. 2014 ob 18. uri s svečanim dogodkom Malvazija Life.

Lifeclass

Hoteli LifeClass bodo obiskovalce razvajali z butičnimi kulinaričnimi užitki in pestro ponudbo izbranih malvazij. Med priznanimi vinarji, gastronomi in ostalimi ponudniki se bodo razvajali tudiÁ la Carte restavracija Mediteran, Casa del sal, Domačija Butul, Domači figovi izdelki Marsič, Alberto Pucer in Robi Titan, Istra tartufi, Oljarstvo Benjamin Ličer, Ribogojnica Fonda in Soline.

Dan butičnih kulinaričnih užitkov Istre se bo nadaljeval tudi v soboto, 15. in v nedeljo 16. marca, udobno namestitev pa obiskovalci Festivala lahko poiščejo v samem centru Portoroža, v hotelih LifeClass. Aktivnosti na svežem zraku, wellness in kulinarično razvajanje bodo v pričakovanju pomladi pravi balzam za telo in duha.