Zanimivosti

Najnovejši trend usnjenih zapestnic za posebne in izjemne okuse

M.J.
12. 3. 2014, 09.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Nakit pooseblja posameznika in je del njegove osebne pripovedi. Radi nosite naravne materiale in s svojim nakitom izražate posebnost in izjemnost? Prav taka je zapestnica Mayolina, ki s svojo lepoto drzno in igrivo izpopolnjuje eleganco in prodornost svojega lastnika. Če

Arhiv proizvajalca

Če imate radi skrbno izbran nakit izdelan iz naravnih materialov, boste navdušeni nad najnovejšim trendom usnjenih zapestnic za moške in ženske.

Usnje, ki je sinonim za trajnost, trdnost in odličnost, navda z občutkom topline, v kombinaciji z dragocenimi materiali pa navduši s prefinjenostjo. Zapestnice so namreč obogatene s 14 karatnim rumenim, belim in rdečim zlatom, z vdelanimi cirkoni ali poldragimi kamni in dodanimi biseri. Odlična ideja za razvajanje ali osebno darilo, se vam ne zdi? Vsaka zapestnica je plod bogate družinske tradicije družine Rangus, kjer mojstri z odliko oblikujejo usnje, ki je delno elastično, ob nošenju se prilagaja telesu in se mehča.

Arhiv proizvajalca

Je lahko, na koži pa ga skoraj ne čutimo, saj se naraven material prilagaja temperaturi telesa. Vsaka zapestnica Mayolina je edinstvena, kot je izjemen posameznik, ki jo nosi. Izbrana zapestnica pa je posebna tudi zato, ker združuje sodoben pristop in tradicionalne vrednote. Če izbirate nakit, ki izraža kreativnost, individualnost, igrivost, drznost, ekstravaganco, eleganco in moč, potem vas bo navdušil unikaten nakit z dovršeno obdelavo materialov, njihovo premišljeno skladnjo in izvirnostjo. Bodite posebni in izjemni kot je Mayolina in izberite svojo.

Več informacij o izdelku in ceni: www.mayolina.com