Zanimivosti

Kruta izpoved Valentine: Splavila sem na stranišču, sama kot zapuščen pes

N.J.
12. 3. 2014, 16.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Valeria je bila zaradi hude bolezni prisiljena splaviti v petem mesecu nosečnosti. Kot je povedala, so jo zdravniki zapustili 'samo kot psa' in otroka je menda splavila kar na stranišču - brez kakršnekoli pomoči.

A kot kaže, njena zgodba ni povsem resnična. Kot so sporočili iz bolnišnice, gospa leta 2010 ni splavila sama. Z njo sta bili še dve osebi, gospa pa naj ne bi splavila na stranišču, kot je sama trdila, temveč okoli tretje ure ponoči v sobi, kjer je bila nameščena. 

Valentinina zgodba je popolno nasprotje

"Sanjala sem, da bom imela otroka, ki bo imel možnost živeti normalno življenje, namesto tega pa sem morala splaviti v petem meseu nosečnosti. In to sama, kot kak zapuščen pes," je povedala za medije. 28-letnica ima namreč hudo in zelo reko genetsko bolezen, ki se renese na otroka, zaradi katere je morala decembra 2010 splaviti. "Pustili so me samo na stranišču, rodila sem mrtvega zarodka, pomagal mi je samo moj mož Fabrizio," je dejala. "Dogajal se mi je prav pekel. Po 15 urah hudih bolečin, bruhanja in občasne iuzgube zavesti, je moj mož klical medicinsko osebje, naj mi pomaga. A nihče ni prišel. Pospremil me je na stranišče ... Ko sem jih najbolj rabila, jih ni bilo. Ravno so menjali izmeno ..."

Valentina upa, da ji bodo v prihodnje stali ob strani. Želi si zanositi in roditi zdravega otroka. In upa, da ji bo z medicinsko pomočjo nekoč to le uspelo.