Zanimivosti

Rebeka zasačena pri lepotnem kirurgu!

U.K.
21. 7. 2013, 21.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Rebeka Ksenija je novo ime na slovenskem glasbenem prizorišču, a dekle očitno že ve, kako pritegniti pozornost slovenskih medijev.

Urška Krek
Mlada pevka je posnela svoj prvi videospot za pesem Vonj poletja in morja.

Že na začetku njene medijske poti jo je namreč naš paparac ujel pred kliniko lepotnega kirurga Fabjana!

Mlada pevka Ksenija Rebeka se je s čustveno izpovedjo in iskreno interpretacijo poletne pesmi Vonj poletja in morja že dotaknila najbolj zvestih poslušalcev na mnogih slovenskih radijskih postajah, na nekaterih pa je tudi že obveljala za hit tedna. Pretekli vikend je na Obali z mlado ekipo, snemala videospot za zgoraj omenjeno skladbo, po snemanju pa smo jo zasačili pred poslopjem plastičnega kirurga Fabijana. Le kaj je pevka počela tam? »Med iskanjem primernih točk za snemanje kadrov nas je pot nanesla tudi do poslopja znanega estetskega kirurga Fabjana, ki pa ga tam ni bilo. Objekt je namreč še v gradnji in na lepotne popravke bom očitno morala še malo počakati … hahahaha,« nam je pojasnila Rebeka.

Želel je denar za snemanje na 'škarpi'

Tudi sicer je bilo, kot pravi mlada glasbenica, pred in za kamero polno smeha in dogodivščin. »Še najbolj mi je ostalo v spominu iskanje 'razglednega stolpa', ki sploh ni obstajal. No, to smo ugotovili, šele ko smo pripeljali nazaj do začetka iskalne poti in ugotovili, da na tabli sploh ni pisalo 'razgledni stolp', ampak Razgledna ulica. Poleg tega se ob obujanju spominov vedno nasmejimo tudi na račun gospoda na vrhu hriba nad Ankaranom, ki nam je hotel za nekajminutno snemanje ob njegovi škarpi zaračunati 20 evrov,« nam je v smehu razložila Rebeka Ksenija.

Urška Krek
Rebeko smo ujeli pred lepotno kliniko estetskega kirurga Fabjana.