Zanimivosti

William in Kate povzročila preplah v bolnišnici

S.R.
21. 7. 2013, 21.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V petek je pred bolnišnico St. Mary's, kjer fotografi in novinarji že tedne kampirajo in čakajo na rojstvo prestolonaslednika naravnost završalo.

Abc
'Kate in William' sta povzročila pravo zmedo pred bolnišnico.

Tam sta se namreč pojavila princ Wlliam in njegova soproga Kate Middleton in povzročila pravi preplah med zbranimi novinarji. A navdušenje se je kmalu poleglo, saj je šlo le za posrečeno potegavščino. Pred bolnišnico sta se namreč pojavila le moški in ženska, ki sta kraljevemu paru zelo podobna. Ženska pa je imela tudi lažni nosečniški trebuh, zato so vsi pač pomislili, da gre za prava Williama in Kate. Da je bila prevara še toliko bolj popolna, se je lažni par pripeljal v črnem avtomobilu s temnimi stekli, s seboj pa sta imela tudi varnostnike, ki so ju pospremili iz avtomobila.

V trenutku se je zganilo tudi osebje v bolnišnici in par pospremilo do vrat. Tam pa sta se ''Kate in William'' ustavila in pokazala majici z logotipom tabloida The Sun, zraven pa je bil pripis ''najboljše novice o kraljevem otroku''. Vse skupaj se je tako izkazalo za spretno medijsko akcijo britanskega tabloida. Seveda pa se je na Twitterju takoj pojavilo malo morje sporočil o prihodu para v bolnišnico.

Odzivi na potegavščino so bili mešani. Nekaterim je bila zelo všeč, drugi so menili, da je v napeto situacijo prinesla vsaj malo humorja in oddiha, našli pa so se tudi taki, ki se jim je vse skupaj zdelo odvratno, saj so ljudje že tako ali tako preveč na trnih zaradi pričakovanja poroda.

Britanci, preostali svet, predvsem pa novinarji kraljevega potomca že zelo težko pričakujejo, pričakovanje pa je v zadnjih dneh še toliko večje, ker naj bi imela Kate Middleton rok nekje sredi julija, kar pomeni, da lahko rodi vsak hip.

Abc
Na koncu pa se je vse skupaj izkazalo za posrečeno potegavščino.