Napoved

Horoskop za ponedeljek, 22. novembra

Andreja Novak / 090 77 85
22. 11. 2021, 05.45
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Okolica vas bo izzivala v prepire, a vam ne bo do tega. Zato boste okrepili svojo moč in se iz nje takoj jasno izrazili, kaj zares želite in prepiri ne bodo sploh več potrebni.

Bik
Redni sprehodi v naravo vas bodo sprostili in vam čisto spremenili razpoloženje. Srečali boste zanimive ljudi in umirili napetost in nestrpnost, ki vas sicer daje doma.

Dvojčka
Sedaj ni čas za umik, temveč ravno obratno. Kreativno boste vsestranski, a nujno je, da sproti komunicirate, saj se postavljajo velike stvari na novo, kjer ste dober vodja.

Rak
Ugodno počutje vam bo aktiviralo lenobnost. Želeli se boste skriti pred vsemi in samo uživati v materialnih dobrinah sveta. Hrana vam bo najpomembnejša stvar.

Lev
Še veste ne, kako dober sloves imate in kako vas ljudje cenijo. Vedno ste preveč kritični do sebe in ne opazite, kako so vas veseli in koliko spoštovanja imajo za vas.

Devica
Nikakor se ne boste mogli umiriti, saj vas bo tisoč stvari motilo. Res boste učinkoviti in tudi naporni za okolico, saj boste boste želeli, da se vsi pridružijo in pomagajo.

Tehtnica
Umirili se boste in ne glede na to, da ni nič zaključeno, boste zadovoljni z načrti in prvimi koraki. Sprostitev vas bo spodbudila, da boste urejevali svoj dom in telo.

Škorpijon
Čutili boste nemirno kreativnost, s katero boste imeli velik vpliv na vse okoli sebe. Pomembno je, da stabilizirate temelje in jih čisto prenovite z genialnimi idejami.

Strelec
Finančne ugodnosti čakajo na vas. Pišite si tudi ideje, za katere se bo kmalu videlo, da bodo poslovno uspešne. Če iščete službo ali nov posel, je sedaj pravi čas za to.

Kozorog
Na novo boste začeli dojemati življenje. Kreativnost vas bo umirila in povezala na nov način. Malo težje se boste umirili doma, kjer se vam bo zdelo, da vsi nekam hitijo.

Vodnar
Razpršeni boste na tisoč strani. Doma boste zato nestrpni in pričakovali popolno sodelovanje, kar se seveda ne bo izšlo. Zato boste bolj strogi tudi do vseh v službi.

Ribi
Z novostmi boste imeli velike rezultate. Zadovoljni boste, saj boste dobili potrditev od javnosti in čutili moč in navdih. Zavedali se boste, da prihaja pomembno obdobje.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja