Astro

16 jasnih primerov, kako nam vesolje pošilja sporočila

sn
20. 11. 2021, 10.10
Posodobljeno: 20. 11. 2021, 10.38
Deli članek:

Univerzum nas preplavlja z različnimi znamenji, s katerimi nas želi potolažiti, da so dobre sile z nami tudi v težkih trenutkih, ali pa nas na križiščih usmerjati na poti, ki so v skladu s poslanstvom naše duše.

pixabay
ženska vesolje

Znamenja, namigi in pomoč od zgoraj so številni, trik vsega dogajanja in naše komunikacije z vesoljem pa je v tem, da znamo te znake prepoznati – in seveda sporočilom primerno ukrepati.

Nismo torej osamljena bitja, odrezana od vira božanskosti. Z vesoljem smo povezani na nešteto zapletenih načinov, ki so kot niti, vtkane v vse naše bitje. In vesolje nam prek teh niti pošilja sporočila.

Brez dvoma smo prav vsi v življenju kdaj že naleteli na številne znake od zgoraj in zagotovo tudi najbolj subtilne duše sporočil niso vedno znale prepoznati, temveč so jih morda označile za nenavadno naključje … a prav za naključja obstaja velika verjetnost, da so to znaki iz vesolja, ki so nas vodili tako ali drugače.

Na temo znamenj od zgoraj je napisano že veliko člankov, a kaj ko v njih bolj ali manj prevladujejo prispodobe, od katerih so nekatere tako zapletene, da jih je spet težko razumeti.

Tokrat smo zato zbrali najpogostejše znake, kako nam vesolje pošilja signale; bolj praktično, kot jih opisujemo in prikazujemo, jih pa niti mogli ne bi.

PONAVLJAJOČE SE IZKUŠNJE

Ali kdaj opazite trenutke, ko se vam zdi, da se iz dneva v dan dogaja isto? Morda ves čas pijete isto pijačo, se spotikate z nogo ali izgubljate telefon – vsaka od teh stvari ima lahko globlji pomen, ki na prvi pogled ni očiten. Je pa jasno, da bo treba kaj začeti delati drugače, ker vas monotonost duši.

SANJE

Vaša nezavedna pamet je tisti del vas, ki je najbolj zakoreninjen v širšem vesolju in je najbolj odprt za sprejemanje sporočil. In ta sporočila se pogosto prenašajo skozi sanje.

Ko spimo, se uglasimo v svojem nezavednem umu za dovolj dolgo, da prevzame poslano sporočilo.

ŽIVALI

Naravni svet ima veliko kanalov, prek katerih lahko pošilja sporočila vesolja, še posebno prek svojega najbolj aktivnega dela – živali. Ponavljajoče opazovanje določene živali in njenega vedenja je izjemno močan znak neizpolnjenih želja ali strahu pred dogajanjem v prihodnosti.

Na primer: nenehno opažanje jat ptic, ki letijo visoko na nebu, je znak, da čutite potrebo po potovanju ali vsaj kratkem pobegu pred vsakdanjostjo.

VZORCI ŠTEVIL

Čeprav so števila običajno človeški konstrukt, so vseeno tudi oblika komunikacije iz vesolja. Na vzorce morate biti pozorni, saj je znotraj njih mogoče najti sporočila.

Ponavljanje številk, kot je 11:11, ali zaporedne številke, kot so 1, 2, 3, imajo lahko skrite pomene; vse, kar morate storiti, je, da jih dešifrirate.

SINHRONOST

Brez dvoma ste to doživeli že večkrat – ko razmišljate o nekom ali ste tik pred tem, da ga pokličete po telefonu, vas pokliče ali vam pošlje sporočilo on ali pa ga osebno srečate.

Najpogosteje je to znak, da ste na pravi poti. Na ta način vam vesolje potrjuje, da se vaše misli popolnoma ujemajo z vašo bodočo resničnostjo. Vesolje vam torej daje velik »da« kot potrditev, da greste v pravo smer.

IZGUBA, ISKANJE ALI RAZBIJANJE PREDMETOV

Naš odnos do stvari, ki jih imamo, je močan; vidimo sebe in svoje življenje med predmeti, s katerimi smo obkroženi v svojem domu in okolici. Zato ne bi smelo biti presenečenje, da vesolje pošilja sporočila prek njih. Ko nekaj izgubimo, najdemo ali nekaj prekinemo, se zamislimo in v sebi poiščimo odgovor, kaj to za nas pomeni.

Razbijanje nečesa pa je znak oziroma prispodoba, da je iz svojega življenja nekaj treba izpustiti.

NAJDBA

Nasprotje razbijanja ali izgube je seveda najdba nečesa – ta znak nas napeljuje v smer, da pobrskamo po svojem spominu in najdemo izkušnjo iz preteklosti, katera lekcija bi nam prišla prav v danih okoliščinah.

PONAVLJAJOČE SE BESEDE ALI STAVKI

Tako kot kadar se nam v kratkem času ponavljajo ene in iste izkušnje, tudi pojav, da znova in znova naletimo na določeno besedo ali besedno zvezo, nekaj pomeni. Mogoče bi šlo za zelo specifično sporočilo ali nekaj bolj subtilnega, vendar upoštevajte te besede kot namige, da se nekaj v energijah v vas in okoli vas premika.

BOLEČINA IN BOLEZEN

Bolečina ne izhaja vedno neposredno iz določenega incidenta in bolezni nimajo nujno očitnega izvora. Vendar pa ni redko, da obe, tako bolezen kot bolečina, simbolizirata nekaj drugega v vašem življenju. Po navadi gre za področje, na katerem ste še posebej občutljivi.

Mesto bolečine ali vrsta bolezni imata vsekakor velik pomen, zato poglejte nanju z drugačnega zornega kota, ne le z vidika materialnega oziroma fizičnega.

PESMI, GLASBA, BESEDILA

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste se komaj prebudili, pa vam je v glavi že odmevala neka glasbena uspešnica? Ali pa vam je v kakšnih specifičnih življenjskih okoliščinah v ušesih vedno zazvenela ista melodija?

Naš um pogosto ustvarja zapletene povezave med glasbo in našimi čustvi. Vesolje lahko nato uporabi določene pesmi, melodije ali besedila, da vam posreduje pomembne informacije. Bodite pozorni tudi na glasbo, ki jo zaslišite iz radia, ko ga prižgete.

VREME

Vreme na določenem območju je nekaj, kar doživljajo mnogi hkrati, zato se morda sprašujete, kako bi v sebi sploh lahko nosilo sporočilo iz vesolja.

No, na splošno ni pomembno vreme, ampak tisto, na kar ste pri vremenu vi pozorni, kar vi opazite. Če se vaša koncentracija popolnoma poruši zaradi zvoka toče na oknih, je to znak, da je napočil skrajni čas, da se spočijete od vsega, kar počnete.

Podobno je, če imate hrepenenje po določeni vrsti vremena – to vam lahko zelo veliko pove o vašem stanju duha. Če na primer hrepenite po nevihti, to pomeni, da čutite potrebo po tem, da s sebe izmijete nedavne dogodke. Čim večje je vaše hrepenenje, tem bolj temeljitega očiščenja si želite.

NEPRIČAKOVANA SREČANJA

Ste se že kdaj znašli v naključnem srečanju z nekom, ki je idealen človek, da vam pomaga razrešiti trenutne težave? Mogoče ste se pravkar odločili, da boste odpovedali službo, da bi postali osebni trener, ko srečate na prijateljevi zabavi nekoga, ki je pred časom storil isto in lahko z vami deli svojo izkušnjo.

Tovrstna pojavnost je izjemno pogosta in tudi med najbolj preprostimi. Po pripovedovanju druge osebe in njenih nasvetih, optimizmu ali pesimizmu, točno vemo, ali je pot, na katero stopamo, prava ali ne.

ČUSTVA, KI NISO NA MESTU

Naši občutki so lahko zelo pomembni glasniki, toda ko gre za prihajajoča sporočila iz vesolja, so tista čustva, ki se zdijo nepomembna, najbolj pomembna.

Če ste na primer na varnem mestu, a se nenadoma počutite premagane z nepojasnjenim strahom in zadrego, je to zelo dober razlog, da ste še posebej previdni.

NENAVADNE ALI NOVE BESEDE

Mogoče se vesolje trudi, da bi vam posredovalo določeno sporočilo, zato bi vas lahko izpostavilo nenavadnim ali povsem novim besedam, zaradi katerih se boste v svojih mislih ustavili in iskali samo še njihov pomen.

Ko naletite na besedo, za katero ne veste, kaj pomeni, ali slišite besedo, ki je niste slišali že dolgo, je to znak, da postanete pozorni na dogajanje okoli sebe.

VONJAVE

Skozi vse življenje v glavi povezujemo določene ljudi ali dogodke z različnimi vonji. Morda se ne zavedate, da te povezave sploh obstajajo, dokler ne naletite na nepričakovan vonj, ki v vaših mislih takoj izriše močno in znano sliko.

Ko naletite na bolj nenavadne vonje, vas lahko vesolje poskuša spomniti na nekaj ali nekoga, ki ima poseben pomen v situaciji, s katero se srečujete v sedanjosti.

ČRVIČENJE V TREBUHU

Vredno je ponoviti, da je nezavedni um bolj usklajen z univerzalnimi vibracijami kot zavestni. Sprejmite torej dejstvo, da je vaše črevesje še en potencialni glasnik vesolja, na katerega bodite pozorni.

Kadar črevesja niti ne občutite ali pa vas v njem le napne, ko je treba iti na blato, je to vaše in njegovo naravno stanje, ko pa se začne oglašati, se krčiti ali boleti, se skozenj oglašata vaš nagon in intuicija. Vsi ti občutki so torej produkti aktivnega nezavednega uma, ki prenaša sporočilo od onstranstva.