Astro

Test o karmičnih paketih, ki jih trenutno predelujete

Alja Špiljak
20. 11. 2021, 10.11
Posodobljeno: 20. 11. 2021, 10.40
Deli članek:

Karmični paketi - ki vas v tem trenutku blokirajo in vam ne dovolijo živeti življenja v skladu z vašimi potenciali - in kako se jih lotiti ... Preverite!

Dreamstime
Ker se karma in dharma zrcalita, se pravi sta energijsko soodvisni, se tudi spreminjata obe.

Izberite sliko, ki vas najbolj pritegne, in preberite, kateri karmični paket imate v tem obdobju možnost predelati:

1

karmični paket 1

2

karmični paket 2

3

karmični paket 3

 1. Strah – pomanjkljivo zavedanje (o vzroku problema, o dinamiki ...)
Morda si že vse življenje močno prizadevati izboljšati svoje finančno stanje, vendar vam vedno znova spodleti. Morda se vam že posreči, da si ustvarite manjše prihranke, ko vas nenadoma doleti kakšen nepričakovan odliv denarja – mogoče pride kakšna položnica z večjim zneskom od pričakovanega ali kak drug nepričakovan izdatek, ki ni zanemarljiv, kakor koli, spet ste na začetku, spet ste brez prihrankov. Ta vzorec se vam ponavlja in tako rekoč ste že skoraj obupali, da bi bilo kdaj drugače. Morda ste se sčasoma navadili, da tako pač je, se nekako vdali pri sebi, da bi vam na tem področju res kdaj steklo.
Nikar ne dovolite, da bi vas strah pred pomanjkanjem finančne varnosti ohromil in vam vzel voljo in moč za to, da prekinete ta cikel, v resnici karmični vzorec.
Ključ: Raziščite pri sebi, ali se vam to dogaja, ker ni namen, da bi živeli v obilju, ali pa je v vas močno prepričanje, da se bo ne glede na vse zmeraj, ko se vam bo posrečilo narediti korak naprej k obilju, zgodilo nekaj, kar vam bo vzelo vse, za kar ste se tako trudili.
Vzemite si čas in napišite na list papirja, kaj ste kot otrok slišali o denarju, kako so vaši starši govorili o njem. Kakšno je bilo mamino prepričanje o denarju? Kakšno je bilo očetovo prepričanje o denarju, o ustvarjanju denarja? Kako so o njem razmišljali vaši sorodniki, znanci, prijatelji?
Nato napišite na drug list papirja, kaj so vaša prepričanja o denarju, o ustvarjanju denarja, o obilju na splošno. Poglejte, koliko se seznama ujemata. Zelo možno je, da ste prevzeli določen sistem vrednotenja denarja, obilja, ustvarjanja finančne stabilnosti kot otrok od svojih staršev in svoje okolice.
Začutite, koliko so to zgolj prepričanja, misli, ki jih lahko tudi spremenite. Začnite se ukvarjati s treningom svojih misli, da si izdelate nov sistem prepričanj, tak, ki podpre vašo srečo in uspeh, tudi finančnega, na primer: 'Svoje misli o denarju in obilju si sam izbiram. Z lahkoto in radostjo sprejemam, ustvarjam in ohranjam obilje'. Zavestno opuščajte negativne misli, prepričanja o denarju in obilju – počasi, z vztrajnostjo lahko reprogramirate svoj negativni sistem prepričanj o denarju v takšnega, ki vas podpira.
2. Pomanjkanje zavedanja o sebi in potreba po odobravanju
Ali vedno dajete prednost drugim pred svojimi potrebami? Se počutite nelagodno, kadar ste v središču pozornosti? Ali vedno pomagate drugim, se nekako žrtvujete za druge, tudi če vas oni ne prosijo za pomoč? Če so odgovori pritrdilni, je velika verjetnost, da vsaj podzavestno vedno potrebujete odobravanje drugih, kajti šele skozi oči drugih nekako lahko začutite sebe, to, kdo ste v resnici.
Lepo je, če ste razumevajoči in velikodušni, problem pa je, če so potrebe in želje drugih za vas pomembnejše od vaših lastnih. Verjetno ste bili že večkrat precej razočarani in prizadeti, saj na tak način v svoje življenje privabljate ljudi, ki izkoriščajo vašo velikodušnost.
Vaša karmična lekcija oziroma karmični paket, ki ga zdaj predelujete, je ugotoviti, kdo ste vi v resnici, vi kot posameznik, in kakšni so vaši unikatni darovi in potenciali, ter začeti ustvarjalno izražati svoje talente in uresničevati svoje dušne potenciale v vsakdanjem življenju.
Ključ: potopite se v svoje otroštvo in se spomnite, kaj ste kot otrok radi počeli, kaj vas je zanimalo, pritegnilo, o čem ste sanjali, da boste postali, ko boste odrasli. Začutite spet, kaj so vaši talenti, vaše strasti.
Začnite jih spet negovati. Vzemite si čas zanje, najbolje kar vsak dan. Tako jih boste polno ozavestili, sprejeli in začeli razvijati. Videli boste, kako lepo vam bo, kako žive in polne se boste počutili. Karmični paket, ki je zdaj pred vami, vam resnično lahko prinese veliko veselja in radosti. Vaša naloga je, da si postavite cilje in prioritete glede na to, za kar resnično čutite, da je za vas pomembno, verjemite, energije vas bodo v njihovem uresničevanju močno podprle. Ko smo uglašeni s sabo, s svojim bistvom, s talenti, ki so v resnici darila našega večnega dela nas, nas vse Vesolje pri tem podpira.
Še ena naloga vas čaka: začnite se upirati potrebi po tem, da bi nenehno skrbeli za druge. Naj vam nekaj prišepnem: vsi imamo ravno dovolj moči in energije za to, da živimo SVOJE življenje, drugi ravno toliko kakor vi, niso nemočni. Podarite to ljubečo energijo sebi in svojemu notranjemu otroku. Vi boste bolj srečni in svet bo tudi zaradi tega lepši.
3. Občutki zapuščenosti in strah pred spremembami
Ali ostajate v odnosih, tudi če je odnos že davno prešel v fazo, ko samo še trpite v njem? Vztrajate v situacijah, čeprav vas ranijo, prizadenejo? Ste bili večkrat v življenju v neke vrste soodvisnostnem odnosu?
Če so odgovori pritrdilni, je v vas najverjetneje močno zakoreninjen strah pred tem, da bi vas zapustili, da bi ostali sami.
Čeprav se nezdravih, bolečih odnosov zelo verjetno zavedate, je strah pred zapuščenostjo močnejši od trpljenja, ki vam ga prinaša tak odnos. Raje ste v slabem odnosu kakor sami.
Karmični paket, ki ga zdaj predelujete, je zdravljenje globoko zakoreninjenega strahu pred zapuščenostjo, pred tem, da bi bili in ostali sami. In najverjetneje tudi strahu pred spremembami.
Ključ: raziskujte v sebi, kdaj se je v vas prvič pojavil ta močni strah pred zapuščenostjo, strah, da so vas drugi zapustili. Začutite, ali ste se pripravljeni od tega strahu posloviti, in si dovolite, da se rane začnejo celiti. Bodite ljubeči s sabo, vsak dan si nekaj lepega povejte, vaja pred ogledalom je odlična za to, vadite notranji objem, čutite, kako polni ste v sebi, kako varni ste v resnici. Naslednji korak: poslovite se od situacij in odnosov, ki vas ranijo, prizadenejo. Začnite z lažjimi situacijami ali odnosi, enostavno odkorakajte iz nezdrave situacije ali recite odnosu, ki je za vas lahko potencialno boleč: NE.
Rešitev: je proces, v katerem se počasi znova povežete s svojim jedrom, s svojim izvorom, s svojo Dušo. V stiku s svojo svetlobo, s svojim izvorom boste počasi spet začutili, da niste sami, da vas podpirajo energije Univerzuma, da so v vas moč in ljubezen in paleta drugih čustev in občutkov, da je vaša notranjost polna, lepa in bogata. In da je v vas in vedno z vami vaš notranji otrok. Kdaj ste ga nazadnje začutili? Kdaj ste mu nazadnje poklonili pozornost, morda celo razumevanje in ljubezen in brezpogojno podporo? Ko se povežete s svojim notranjim otrokom, se hkrati zaveste, DA NIKOLI IN V NOBENEM TRENUTKU NISTE ZARES SAMI.

Podobna vsebina - Test osebnosti: kaj določena barva razkriva o vas?