Astro

Andreja Novak: Zdelo se vam bo, da morate vse spremeniti

Andreja Novak
19. 11. 2021, 11.48
Posodobljeno: 19. 11. 2021, 11.53
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 19. do 25. novembra 202.

Tibor Golob
andreja novak

Petkova polna luna in lunin mrk bo zaznamoval dogajanje tudi prihodnjega tedna, ko se vam bo zdelo, da morate vse pri sebi spremeniti in bolj natančno se organizirati. To vam bo pomagalo razrešiti finančno stanje na dolgi rok. Na srečo že v ponedeljek pride Sonce v znamenje strelca in bo razjasnil čustveno stanje. V sredo se mu pridruži še Merkur, kar bo sprostilo predvsem vaše misli in način pogovarjanja. Počutje se bo izboljšalo in želeli boste zaživeti čimbolj veselo, sproščeno. Mikali vas bodo izleti in zabava. 

Petek, 19. 11.
Polna luna v biku vas bo vodila skozi vzpostavitev finančne varnosti in želje po večjih materialnih dobrinah. Odprite se idejam, ki vam bodo nakazale smer novega delovanja. Poskrbeli boste za mnoge svoje stvar in se dobro počutili ob vsem tem. Idealen dan je tudi za zmenke in na splošno za strastno odzivanje na vsa povabila življenja. Iskrice strasti bodo v zraku. Popoldne vstopi Luna v znamenje dvojčkov in vas podpore pri dobri komunikaciji.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, raki, tehtnice in škorpijoni.

Sobota, 20. 11.
Sproščen dan, ko upam, da ste izkoristili bolj delovno jutro, saj se potem celoten dan nagiba k sprostitvi, osvobajanju preteklih načrtov in pospravljanje stvari, kjer ste se prej čustveno zapletli. Sedaj vam bo šlo lažje, zato soboto preživite delovno predvsem doma.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, dvojčki, device, kozorogi in vodnarji.

Nedelja, 21. 11.
Pestra nedelja se obeta, zato se ne trudite pokazali maksimalno vse, kar počnete, temveč se raje še bolj predate sodelovanju in ustvarjanju vsega, kar vas veseli. Lahko, da niste mogli dobro spati zaradi močne povezave Merkurja in Jupitra in ste razmišljali o vseh mogočih življenjskih načrtih, ki lahko, da se bodo pojavile možnosti za njihovo uresničitev. Močna povezava Merkurja in Plutona bo pokazala še vašo drugo plat, saj se bodo na plano pojavili tudi vsi strahovi o vsem, o čemer radi razmišljate in se bojite realizirati. Sprostite se in si zagotovite moč spremembe s tem.
Največji vpliv boste čutili dvojčki, device, škorpijoni, strelci, kozorogi in vodnarji.

Ponedeljek, 22. 11.
Že ponoči Sonce vstopi v znamenje strelca – STRELCI, VSE NAJBOLJŠE! Malo zatem pa luna v znamenje raka. To bo naredilo dan drugačen, bolj sproščen, vesel, a sočasno boste bolj ognjeviti pri skrbi za dom in družino. Odločili se boste za bolj aktivno življenje in srečo. Pomembno podporo boste dobili iz strani planetov, zato ji sledite aktivno, ne dovolite, da vas pritisk okolja zmanjšuje in zapira vase.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, levi, škorpijoni, strelci in ribe.

Torek, 23. 11.
Malo nemiren dan, ko ne boste točno vedeli, kaj vam manjka, a se ne boste mogli čisto umiriti. Lahko, da ste že ponoči bolj slabo spali in da se vam bo poznalo skozi celoten dan. Prehitro boste reagirali na vse, a vas bo to vsak prebudilo in vam dalo možnosti večjega sodelovanja. Pospravite dom, poskrbite za vse, kar lahko na hitro uredite, saj ne boste imeli potrpljenja za kaj več. Zvečer se boste lažje sprostili in bo bolj mirna noč.
Najboljše počutje boste čutili raki, levi, device, škorpijoni in ribe.

Sreda, 24. 11.
Popoldne pride Merkur v znamenje strelca, kar vas bo sprostilo in vas podprlo v bolj igrivem načinu življenja. Iskrice strasti se bodo pojavile in radi boste šli med ljudi oz. na izlete. Lahko, da boste morali pregledati, kaj vse vas pri tem ovira in kaj morate narediti za spremembo. Stare, karmične vezi vas bodo namreč držale v slabih občutkih in na vas je, da jih premagate. Popoldne pride tudi Luna v znamenje leva in vas podpre še pri negi in skrbi za telo in videz.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, levi, device in strelci.

Četrtek, 25. 11.
Ne najboljši dan, ko je boljše, da se ne izpostavljate v okolici, niti ne razčiščujete domačih zadev. Že od jutra bo prisotna slaba volja in redkokdo bo zadovoljen z vami ali vi z drugimi. Umiritev, meditacija in notranji mir bo danes še kako potreben. Zunanji stres in nepredvidljive situacije bodo lahko imele prevelik vpliv na vas, zato poskrbite, da bo to v čim manjši meri. Čas posvetite sebi, negi in ustvarjanju harmonije doma.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, levi, kozorogi, vodnarji.