Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Ne zapravljajte čas za mimobežne odnose, tudi ne za prijateljevanja ali javno druženje. Posvetite se intimni in poslovnim prebojem, saj je to nuno za vašo srečo.

Bik
Ne bojte se svojih čustev, samo negujte jih s hvaležnost in veseljem To vam bo spremenilo način razumevanja, da boste na vse pogledali iz čisto druge perspektive.

Dvojčka
Zbirajte ideje in se jih lotite ustvarjalno, predvsem na dolgi rok. Imeli boste priložnost predstaviti nekatere vizije in to starejši osebi, ki vam jih bo pomagala realizirati.

Rak
Namesto podleganja lastnim čustvom je veliko bolje, da preverite dejstva vsega, kar vas moti ali obremenjuje. Tako boste dojeli, da je vso ljubosumje zares neosnovano.

Lev
Sprostite se v pogovorih in sledite intuiciji, ki vas bo direktno vodila k idejam, s kom in kaj se pogovoriti, samo slediti je treba. Tako boste sproščeno, a hitro prenovili svoje življenje ter se obdali z ljudmi, ki vas popolnoma podpirajo, kar vas bo osrečilo.

Devica
Sledili boste idejam ter se sproščeno lotevali vsega, kar bo potrebno. Za pravi preboj pa vas bo malo stisnilo, saj boste težko spustili preteklost. Ljubezen bo pomagala.Tehtnica
Sprostiti boste morali nekatere čustvene razvade, kar boste naredili z lahkoto, saj vas bo delo prevzelo in srečni boste, da vam je usoda končno ponudila to priložnost.

Škorpijon
Če boste opustili stare zamere, se vam življenje lahko pozitivno spremeni. Ne oklepajte se preveč začrtanih stvari, temveč se sprostite v boljša dogajanja.

Strelec
Izjemno bo pomembno, da zaprete še odprte stare zadeve, če želite stopiti korak naprej in res doseči uspeh. Sicer se zna zgoditi, da vam skozi javnost naredi škodo.

Kozorog
Razmišljali boste o selitvi. Samski se odzivajte na povabila, vezani pa skupaj s partnerjem načrtujte prihodnost ter si ustvarite skupno vizijo tudi glede doma.

Vodnar
Bolj kot se boste čustveno vpletli v sodelovanje v službi, boljše vam bo. Samo preko sproščenosti in doživljanja boste namreč lahko uresničili svoje poslovne ideje.

Ribi
Stabilizirajte svoje temelje in situacijo doma. Na ta način boste veliko bolj pomirjeni z vsem in se dobro odprli sodelovanju. Domači bodo zadovoljni z vsem glede vas.