Astro

Andreja Novak: Osredotočite se na lastne interese, a ne prav na vse …

Andreja Novak
9. 9. 2021, 20.20
Posodobljeno: 9. 9. 2021, 20.56
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 10. do 16.septembra 2021.

Osebni arhiv
andreja novak

Dinamičen, strasten in sproščen vikend se obeta, ki napoveduje prav takšno daljše obdobje. Zato se sprostite, odkrijte svoj vir življenjske energije in se osredotočite na lastne interese, vendar na tiste, ki vam okrepijo veselje do življenja in polepšajo odnose. V sredo namreč prestopi Mars v znamenje tehtnice, kar sprosti številne napetosti in podpre željo po harmoniji in ljubezni v življenju.

Petek, 10. 9.
Venera prestopi v znamenje škorpijona, kar odpre sezono strasti, globljih karmičnih odnosov in predvsem sprostitve v romantiki ter močnih čustvih. Ker tudi Luna preide v znamenje škorpijona, se vam lahko danes zgodijo “usodne” ljubezni. Hipna zaljubljenost, ki se lahko zgodi predvsem v delovnem okolju, vam lahko zmeša glavo in prebudi globoko skrita čustva strasti.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, levi, tehtnice, škorpijoni, strelci in vodnarji.

Sobota, 11.9.
Na najboljše jutro, ko se boste zapletali v nemirna čustva in nestrpnost do vsega. A se bo dan lepo razvil, saj vam bodo številni priskočili na pomoč, kar vas bo precej presenetilo in vam dalo pozitivne usmeritve za naprej. Zato zaupajte bližnjim, kaj vas muči ali pokličite prijatelje, ki se bodo hitro odzvali. Večer vam bo prinesel dober navdih, sprostitev in tudi pozitivna čustva o vsem, kar se je dogajalo čez dan.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, device, škorpijoni in kozorogi.

Nedelja, 12. 9.
Dopoldne vstopi Luna v znamenje strelca in vas odpre za dogodivščine in želje po izletih in druženjih. Optimistični boste in mogoče pretiravali z danimi obljubami, za katere je dobro, da omenite, da jih uresničite, če bo čas dopuščal. Zvečer boste zadovoljni z dnevom in sabo ter boste imeli še energije za dobre načrte za prihodnost. Polni boste namreč navdiha, ki ga ne boste želeli kar tako izgubiti.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, device, škorpijoni, kozorogi in ribe.

Ponedeljek, 13. 9.
Prvi lunin krajec bo danes spodbujal k večji kreativnosti, sproščenim odnosom ter nadaljevanju že začetih projektov, ki bodo dobili podporo s strani okolice. Imeli boste možnost bolj natančno preveriti, kaj še morate storiti, kaj pa prepustiti drugim, da vam pomagajo urediti. Ne bojte se poprositi za pomoč, saj bodo zelo pozitivni odzivi. Večer bo minil harmonično, če se boste predali naravi ali meditaciji. Ne pretiravajte pa s čustvenimi odločitvami ali spremembami. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, levi, device, strelci in vodnarji.

Torek, 14. 9.
Malo zasanjan dan, ko se vam bo zdelo, da ni nič realno in da vse, kar lahko naredite, da prepustite Vesolju ali življenju, da vas podpre. Zato dan preživite čimbolj sproščeno, brez pretiravanja v odnosih, pogovorih ali načrtovanjih. Ne iščite igle v kopici sena, saj boste našli samo težave. Dan je za zaupanje in sodelovanje preko sprostitve, miru in harmonije. Popoldne lahko, da se bodo čustva malo ohladila, saj Luna pride v znamenje kozoroga. Vseeno vam večer prinaša darila, še posebej, če ga boste preživeli z ljubljeno osebo.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, kozorogi in ribe.

Sreda, 15. 9.
Ponoči je vstopil Mars v znamenje tehtnice, kar naenkrat spremeni delovno naravnavo in vaša volja ter notranja moč se veliko bolj sproščeno poveže z drugimi. Prihaja obdobje dobrega sodelovanja in delovanja v skupno dobro. Našel pa se bo tudi čas za romantične zmenke in urejevanje harmonijo doma in v službenih odnosih.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, levi, tehtnice, strelci in vodnarji.

Četrtek, 16. 9.
Ponoči lahko, da ste imeli pravo malo nočno zdravljenje, saj so planeti poskrbeli, da ste lahko osvobodili nekatere globlje skrita čustva. Zato ni nujno, da je bilo jutro optimalno, saj na plano še prihajajo nekatere zatrte stvari, ki pa jih samo sprostite skozi meditacijo ali sprehod v naravi. Po peti uri popolne prestopi Luna v znamenje vodnarja, kar vas bo osvobodilo čustvenih bremen in vam aktiviralo življenjsko energijo, da boste lažje začutili od kod vse prejemate pomoč. Hvaležni boste za sodelovanje in bližnje prijatelje ali sodelavce. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, škorpijoni, strelci in vodnarji.