Astro

Horoskop za nedeljo, 8. novembra

Andreja Novak / Dobra karma
8. 11. 2020, 07.39
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Oven

Vzemite si čas za ureditev odnosov, zato se ne izmikajte družinskim pogovorom. Z lahkoto boste pokazali svojo dobro stran in vsi vas bodo veliko bolj upoštevali.

Bik

Sami naredite prvi korak k strastnemu prebujenju v dvoje. Priložnost se ne bo ponovila, zato se sprostite in sledite čustvom. Samski izkoristite dobre zvezde za ljubezen.

Dvojčka

Odlični dogovori vam bodo dali novih možnosti za okrepitev vam pomembnih odnosov. Pravočasno ste se odzvali na nove stvari in vsem prinesli odlične rešitve.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Ponosni boste nase in na svoje bližnje, pri tem pa malo zanemarili dejstvo, da je že vse mimo in da bo potrebno še kaj narediti in ne počivati na lovorikah stare slave.

Lev

Sanjarili boste o bolj enostavnem življenju in večji iskrenosti med ljudmi. Ne morate več nase prevzemati bremen bližnjih, ki potem še kljub temu trpijo. Pogovorite se.

Devica

Vzemite si čas za bližnje in se pogovorite o perečih težavah, ki se jih nima smisla izogibati. Po pogovorih boste ugotovili, da je vse rešljivo in da ste lahko mirni doma.

Tehtnica

Polni boste energije, delovnega in osvajalskega elana. Ponosni boste nase in na svojo življenjsko energijo, ki jo boste na veliko delili med bližnje. Samski, čas je za akcijo.

Škorpijon

Nemirni boste, saj se vam bo zdelo, da zapravljate čas in svoje življenje. Vse, kar boste počeli, se bo jasno videlo in imeli boste moč vplivati na bližnje. Pozorno z njo.

Strelec

Vsi bodo računali na vas, vi pa boste morali iti po svoje. Ne boste mogli več delati kompromisov in vsa zatrta jeza, frustracija bo prišla nenadoma - kot vulkan na plano.

Kozorog

Vse, kar ste dolgo načrtovali in si želeli, se bo nenadoma odvrtelo in se vam pojavilo v življenju. Presenečeni boste nad intenzivnostjo čustev, ki vas bodo ob tem zajela.

Vodnar

Nihali boste med pretiranimi strahovi in norim pogumom, kar bo bližnje kar malo prestrašilo. Vam se to ne bo zdelo nič posebnega, a vseeno razmišljajte o svojem miru.

Ribi

Ponosni boste in nič vas ne bo moglo odmakniti od vaše zastavljene poti, čeprav še ne bo večji rezultatov. Kjub temu bo nekdo še naprej verjel v vas, kar vas bo ganilo.