Astro

Resnico o odnosu med Donaldom in Melanio razkrivata njuni astrološki karti

andreja novak, dobra karma
7. 11. 2020, 12.12
Posodobljeno: 7. 11. 2020, 18.04
Deli članek:

Ali igra Melania pozitivno vlogo v zvezdnem scenariju ali jo je res treba rešiti, kot so že pred štirimi leti z oznako #freeMelania namigovali številni mediji?

Profimedia
melania trump

Donald Trump – 14. junij 1946

andreja novak
Donald Trump astrokarta

Astrološka natalna karta Donalda Trumpa razkriva njegovo moč v javnem življenju in karieri, kar zajema skoraj njegovo celotno astrološko karto. Njegovo Sonce v dvojčkih skupaj s severnim vozlom in Uranom aktivira njegovo usodo v deseti hiši. Sonce mu daje občutek moči in samozavesti, medtem ko mu Uran dovoljuje, da je ekstravaganten, odštekan in nenavaden, kolikor se mu zazdi, pa vseeno pride skozi sito javnosti. Severni vozel mu daje naklonjenost množic in slavo oz. bolj prepoznavnost, ki ga vodi skozi življenje. Znamenje dvojčkov ga razbremenjuje teže resnosti situacije, saj se zlahka prelevi v drugo vlogo, ubere drug veter in v hipu pozabi na preteklost.  

Enajsta hiša je področje javnosti in prijateljstva, ki je v znamenju raka, kar kaže na to, da se ne glede na vse Trump približa ljudem s čustvi oz. navideznim razumevanjem, ki ga oddaja. Njegov Merkur v znamenju raka stoji sam zase, kar pomeni, da se Trump s svojo retoriko hitro odzove na odziv javnost in da ničesar ne jemlje osebno. Ker je Merkur močno povezan z Jupitrom v drugi hiši – področju materialnosti, ki je v znamenju tehtnice, dobiva optimalno podporo za karkoli, česar se spomni in kar želi prikazati javnosti. Vehementnost in megalomanija v izražanju kažeta tako osnovni način komunikacije z javnostjo, ki prinaša rezultate tudi zato, ker sta na področju javnosti Saturn in Venera povezana. Ker sta v znamenju raka, to naredi Donalda človeškega in mu daje sposobnost spodbuditi zaupanje med ljudmi. Zaradi Kirona, karmične rane, ki ga dela občutljivega na materialnem področju, je Donald bolj čuječ oz. zna prisluhniti ob določenih pomembnih trenutkih, kar močno vpliva na njegove materialne uspehe.
Točka sreče v znamenju vodnarja v šesti hiši je pravi magnetizem, s katerim Donald pritegne množice in prek tega daje vsem občutek, da živi in se trudi zanje ter mu je to največja sreča. Tako postane del javnosti in množice ga sprejmejo.

Družina je njegov temelj in zanimivo je, da ima na tem področju južni karmični vozel povezan z Luno v znamenju strelca, kar kaže na to, da je njegova partnerka iz tujine (vse dosedanje uradne partnerke so bile iz tujine) in da skozi družino harmonizira osebno karmo. Na tem področju ima tudi črno luno, kar mu daje svojeglavost in odločnost, da se ne pusti motiti, ko ve, kaj mora storiti.
Cel paket moške moči ima v svoji podzavesti, zato bolj in manj instinktivno odreagira na situacije. V 12. hiši ima namreč Plutona in Marsa, pri tem je Mars povezan z njegovim ascendentom v levu, kar mu daje neverjetno ošabnost ali samozavest glede vsega. Ta Marsova energija okrepi vse vidike njegovega življenja. 

Melania Trump – 26. april 1970

andreja novak
Melania Trump astrokarta

Kako se Melania Trump počuti ob njem in kakšno vlogo ima? 

Zanimivo je, da astrološka natalna karta Melanie kaže na določene sorodnosti z Donaldom. Njeno Sonce – kazalnik njenega partnerja – je namreč na istem mestu kot Donaldov Mars, torej vibrirata s sorodno vibracijo. 

Melania ima polno prvo hišo, moči in magnetnega privlaka, navzven in v telesu. Saturn povezuje njeno skrito Sonce, zato je do sebe precej stroga in učinkovita, saj je vse v znamenju bika. Na tem področju ima še Merkur, Venero in Mars, čeprav je Mars (kazalnik njenega moškega) že v znamenju dvojčkov, kar je Donald po horoskopu.

Njena peta hiša, hiša sreče in otrok, je v znamenju leva, kjer ima črno luno, ki ji daje občutek posebnosti in moči, da vztraja v vsem, kar ji je pomembno. Na tem področju ima še južni karmični vozel, ki pa je že v znamenju device, zato je v sebi močna, čustev pa ne izraža, če to ni nujno potrebno. K temu jo spodbuja tudi njena Luna v tradicionalnem kozorogu, ki jo ima zraven točke sreče v deveti hiši – področju tujine, ki ji je prinesla srečo in podporo.

Melania ima močan občutek odgovornosti ter dolžnosti, tako za svet kot za svoje zdravje ter srečo svojih bližnjih. V šesti hiši, ki kaže na to področje, ima namreč Pluton v devici, Uran v tehtnici in Jupiter v škorpijonu, vsakega v svojem znamenju, kar kaže na njeno širino in močno pojavnost za svet. Ta njena moč okrepi željo in srečo Donalda pri njegovih materialnih uspehih, kot da ga naravno spodbuja in podpre v tem, da deluje s srečo in predanostjo.

Melania ima rada samoto, ker ni preveč vešča odnosov, saj ima v sedmi hiši Neptun, kar kaže na to, da jo odnosi v pretirani količini samo obremenijo in da izgubi stik s sabo. Po drugi strani pa ima svoj severni lunin vozel – smer Duše, obrnjen v smer javnosti, 11. hiše, kar pomeni, da jo energije podpirajo v tej smeri, da pa se sama na tem področju ne znajde najbolje, vendar ima vseeno magnetni privlak, da je opažena, vidna in slej ko prej tudi sprejeta.

an
Donald in Melania ter njuna sinastrija

Njuna skupna povezava kaže na idealno povezavo, pri čemer je v tabeli označeno, s katerimi planetarnimi kvalitetami se povezujeta. Zato vsi, ki ste računali, da Melania z Donaldom trpi in da je z njim samo zaradi položaja in denarja ter vpliva, boste globoko razočarani. Njun odnos je namreč poseben, a poln smeha, ljubezni, razumevanja in predvsem odlične komunikacije. Oba imata moč, da sta v dvojini točno takšna, kot sta, in da se podpirata tudi takrat, ko si nista idealna. Razlika v letih omogoča, da je pozitivna povezava Jupitra dovolj močna, da ju krepi v njuni osebnosti.