Astro

Združena meditacija za dvig zavesti Zemlje

sn
6. 11. 2020, 22.45
Posodobljeno: 6. 11. 2020, 22.46
Deli članek:

Ko spoznate združeno meditacijo za dvig zavesti Zemlje, se ji morda tudi pridružite kot ena od lučk, ki ustvarja veliki sij.

dreamstime
meditacija

V Sloveniji se je v začetku leta 2020 nekaj deset ljudi pridružilo velikemu globalnemu gibanju meditacije in molitve za enost in dvig zavesti na Zemlji.
Število tistih, ki želijo pripomoči k lepšemu svetu, iz tedna v teden raste. V novembru 2020 je v Sloveniji že več kot tisoč ljudi, ki vsako nedeljo meditirajo za mir, ljubezen, enost, za Novo Zemljo.
VELIKE RAZSEŽNOSTI
Kako se v meditaciji ljudje povezujejo, nam pojasni voditeljica Anamarija Kovačič. »Vsako nedeljo ob 11.11 se v meditaciji povezujemo v Sloveniji in na Hrvaškem, ob 20.11 (11.11 po pacifiškem standardnem času) pa se pridružujemo velikemu globalnemu gibanju meditacije v svetu (Global Unity Meditation), kjer se združujemo s tisočimi po svetu v Mreži Luči,« pove in razkrije tudi namen: »Združujemo se, ker smo skupaj več luči in ljubezni. Skupaj lahko ustvarimo Novo Zemljo. Z svojo ljubeznijo in lučjo lahko odpremo vrata novemu, lepšemu jutri. Staro razpada, da se lahko rojeva Nova Zemlja. In v teh turbulentnih trenutkih je naš steber miru, luči in ljubezni izjemno pomemben. Zato se združujemo v svetlobi.«
POSEBEN ČAS
Slovenija in svet v teh časih resnično potrebujeta čim več svetlobe, še kako je vreden vsak žarek ljubezni vsakega srca, vsakega bitja. »Lahko ustvarimo svet, v katerem želimo živeti. Svet miru, ljubezni, radosti, enosti, sreče, obilja. Vsak od nas lahko pripomore k spremembi. Povežimo se v skupnem namenu, da dvignemo zavest v Sloveniji in svetu. Združimo se v ljubezni in svetlobi ter postanimo nosilci miru, ljubezni in enosti za svet. Postanimo kreatorji nove zavesti na Zemlji.
Pomagajmo do lepšega sveta z ljubeznijo, mirom in enostjo. Postanimo del nove zavesti na našem planetu – združeni v svetlobi v mrežo luči,« pravi Kovačičeva.
IZJEMNI UČINKI
Kolektivne sinhronizirane množične meditacije imajo znanstveno dokazane pozitivne učinke na globalno zavest. Učinke, ki se pojavijo med sinhronizirano meditacijo, so proučili v 33 državah, v več kot 250 neodvisnih raziskovalnih institucijah in več kot 600 študijah. Dokazano je, da ima izjemne pozitivne učinke na posameznika ter tudi na številna družbena, politična in gospodarska področja v našem svetu, vključno z zmanjševanjem števila terorističnih in kriminalnih dejanj.
Znanstveniki verjamejo, da je to posledica skladne resonance, ki jo tisti, ki meditirajo, ustvarijo v enotnem kvantnem polju. »Naša prepričanja imajo moč, da spremenijo tok dogodkov v vesolju – dobesedno; da prekinejo in preusmerijo čas, materijo in prostor ter nato dogodke, ki se dogajajo znotraj njih,« je potrdil tudi Gregg Braden.
POSTANIMO LJUBEZEN
Namen globalne združene meditacije za dvig zavesti Zemlje je delovanje v najvišje dobro vseh, v najvišje dobro Zemlje. »Zdaj je čas, da se povežemo in delimo ljubezen, ki je v naših srcih; da delimo tisto iskro čiste božanske ljubezni, ki je v nas od začetka časov. Če želimo živeti v lepšem svetu, sami postanimo ta svet, sami postanimo ljubezen, radost in mir. Kajti druge poti ni,« poziva Anamarija Kovačič.
Če bi se pridružili kot prinašalec svetlobe, se prepustite vodstvu v Združeni meditaviji za dvig zavesti zemlje.

DRUGI NAČINI

Združeni v svetlobi v mrežo luči ste lahko tudi na druge načine: lahko se samo ustavite za trenutek in Zemlji pošljete luč in ljubezen, lahko molite na svoj način v svojem templju, lahko vizualizirate svet ljubezni, miru, harmonije in enosti, lahko meditirate na svoj način, s svojo meditacijo, lahko soustvarjate Novo Zemljo z vodeno meditacijo. Če ne meditirate, preprosto ohranjajte mirno vibracijo ter si predstavljajte mir, harmonijo in brezpogojno ljubezen do vsega stvarstva.

V teh časih je dobrodošla vsaka duhovna praksa, ki dviguje vibracijo v zavest enosti, ljubezni in miru.