Astro

Napoved Andreje Novak do 12. 11: nepredstavljivo že trka na vrata

Andreja Novak
5. 11. 2020, 22.55
Posodobljeno: 9. 11. 2020, 10.23
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 6. do 12. novembra 2020.

pixabay
Sprememba ozračja nam pove vse o človeku.

Celotno obdobje bo pripravljalo vas in vaše odzive na veliko spremembo, ki jo bodo omogočali četrtkovi zvezdni vplivi. Nepredstavljive spremembe so možne in vsi, ki se kakorkoli ukvarjate s spoznavanjem sebe ali živite svoj čim boljši optimum, boste lažje sprejeli spremembe, saj boste čutili, kako se v vas premikajo sistemi in optimizem prihaja. Tisočletja notranje zatrtosti in sistemske ujetosti se lahko spremenijo, zato nič od tega, kar se dogaja v vašem življenju, ne jemljite za samoumevno. Vse ima svoj smisel v veliki zloženki vaše življenjske perspektive, za katero je čas, da jo postavite v optimum in tako tudi zaživite. Srečno!
Petek, 6. 11.
Še zelo malo manjka do prave transformacije, ki jo bosta prinesla Jupiter in Pluton, povezana v znamenju kozoroga, kar pomeni, da se resnično globoke stvari transformirajo in ustvarjajo novi temelji. Bodite pozorni, kaj vas moti, muči in sledite svoji jezi ali zatrtim čustvom, ki bodo prihajala na plano. Če imate alergije in druge avtoimune bolezni, so se vam lahko simptomi že poslabšali, saj je vse močno povezano s podtalnimi energijami Plutona, ki jih Jupiter še okrepi. Zbranost nase je te dni močno priporočljiva.
Sobota, 7. 11.
Jupiter in Pluton sta že na istih stopinjah, kar bo okrepilo vaše energije in ker sta danes močno povezana z Merkurjem, bodite pazljivi, kaj boste govorili. Če lahko, se izognite družbenim omrežjem, saj lahko zaradi nič hudega slutečih besed prikličete pravo nevihto. Ker sta močno povezana tudi Mars in Venera, je velika verjetno, da se ne boste mogli upreti privlačnosti partnerja ali simpatije, saj bo celotno doživljanje namagneteno. Vsekakor vas čaka zanimiv dan (in noč ;) ), ko boste spoznali svoja najgloblja čustva in strasti.
Nedelja, 8. 11.
Še se nadaljujejo globoke strasti in osebni, pa tudi družabni preboji, ko nič ne bo ostalo skrito. Koristno je, da boste sprejeli tudi tiste dele sebe, ki jih prej mogoče niti poznali niste. Danes se vsemu planetarnemu plesu pridružujeta poleg Jupitra, Plutona, Merkurja, Marsa in Venere še Sonce in Luna, torej celotna zasedba zvezd, ki skrbijo za vaše osebno življenje. Kaj si želite? Predajte danes želje zvezdam in odgovor bo prišel v občutkih ali pa že v realizaciji. Zanimivo bo.
Ponedeljek, 9. 11.
Odličen dan za zmenke ter nove spremembe, če želite postaviti nove temelje za svoje ljubezensko življenje. Če ste karkoli odlašali, potem vas bodo danes zvezde aktivirale, da boste naredili vse potrebno, za korake naprej. Če ne bo šlo zlepa, bo šlo pa zgrda ;) in danes lahko pričakujete, da se bodo izvedle številne afere iz ljubezenskih dogodivščin zvezd, mogoče celo vaših sosedov ali bližnjih. Če ste tudi vi med tistimi, ki imate kaj za skriti, sedaj in še cel teden ni čas za srečanja, saj bodo dramatično razkrita.
Torek, 10. 11.
Danes niti sebi ne verjemite. Skozi dan se bo namreč ustvarilo veliko iluzij, nepravih podatkov, ki se vas bodo dotaknili in boste lahko zaradi tega zašlo v meglene vode. Še vedno je močno prebojno obdobje, zato poskrbite, da danes ne naredite pomembnih odločitev brez, da bi raziskali vse vidike in dobili vse potrditve, vsa zagotovila. Vsekakor pa danes ne posojajte denarja, saj ga verjetno ne boste nikoli več videli.
Sreda, 11. 11.
Merkur je od včeraj ponoči prešel v znamenje škorpijona, kar se bo poznalo na vašem načinu razmišljanja. Pričakujete lahko globlja spoznanja, večje zavedanje in tudi več strahov in zablod glede vsega dogajanja. Še vedno sta povezana Jupiter in Pluton v znamenju kozoroga, kar ustvarja močne energije, ki jih danes izkoristite za svoj osebni miselni preboj glede čustvenega življenja in denarja. Kakšno življenje si želite na teh dveh področjih in kako o tem razmišljate? Ko boste uvideli povezavo, se bodo začele večje spremembe.
Četrtek, 12. 11.
Danes zvečer ob 21:50 sta Jupiter in Pluton na popolnoma enakih stopinjah in minutah. Kar pomeni, da je to vrhunec njune moči, ki bo trajal do 15 min čez polnoč, kolikor časa je namreč potrebno, da se hitrejši Jupiter premakne za eno minuto.

V tem času bodite pozorni, da niste v avtu, da ste nekje na varnem in niste izpostavljeni naključnim energijam. Idealno je, če ste pri svojem dobrem opravilu in če znate meditirati, je to optimalen čas za dobra spoznanja in sprejem energij z meditacijo. V tem času se bodo dogajali energijski premiki, ki bodo spreminjali temelje, kar predstavlja znamenje kozoroga. To pomeni, da lahko spremenite način dojemanja obilja, bivanja na Zemlji ... karkoli vam pomeni izraz “temelji”. Njuno srečanje je sicer imelo večji vliv že preteklih 14 dni in ga bo še imelo naslednjih 14 dni. Se pa vsekakor zaključuje neka dolga faza na planetu Zemlja, saj tega srečanja ne bomo nikoli več doživeli (vsaj ne v teh obliki in tej realnosti). Jupiter bo decembra pobegnil v znamenje vodnarja in Pluton mu bo sledil 22. 3. 2023. Torej se boste spet srečala 4. 2. 2033 ob 22h in zanimivo z močno bližino Sonca in Merkurja. Takrat bo poudarek na novostih, altruizmu, računalništvu in predvsem svobodi.