Astro

Horoskop za nedeljo, 3. novembra

Horoskopi.si
3. 11. 2019, 06.42
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Danes ne boste najbolj strastni, kar ljubljeni osebi ne bo všeč. Nimate dovolj energije, da bi se spuščali v pomembne zadeve. Dan je dobra priložnost, da združite zabavo z užitkom.

BIK

Vse skupaj se bo v današnjem dnevu dogajalo prehitro za vaš tempo. Ne morete se še v celoti sprijazniti z omejitvami, ki vam jih prinaša vaše ljubezensko življenje.

DVOJČKA

Družinskim zadevam in obveznostim se ne boste mogli izogniti, vendar bo vse skupaj navdihujoče. Sproščeno boste rešili nekaj starih zapletov in se podali novim zmagam naproti.

RAK

Naj vas ne zmede nekaj, kar boste slišali od prijateljev, vendar vam vse skupaj ne b najbolj všeč. Vezani se v popoldanskih urah malce bolj ozrite okoli sebe. 

LEV 

Preveč obljubljate, zato se vam zadeve neprestano kopičijo. Danes poskrbite za zdravje, posebno za boljšo prehrano. Nenehno vas bo sledil občutek, da vam nekaj manjka.

DEVICA

Ugotovili boste da ste v preteklem obdobju veliko naredili in da vas ljudje občudujejo, saj se zavedajo, da ste oseba, ki z veseljem priskoči na pomoč. Ohranite svoje dobre energije.

TEHTNICA

Notranji nemir je del vas, zato ga sprejmite. Ne pozabite na dejstvo, da lahko zaprosite za pomoč druge ljudi. Zato se ne obremenjujte preveč z vsemi nastalimi situacijami.

ŠKORPIJON

Preko pisma ali telefonskega pogovora boste prejeli dobre novice, ki vam bodo dale nov pogled. Možno je tudi krajše potovanje, ki se ga izredno veselite že nekaj časa.

STRELEC

Ste prijazna in topla oseba, ki je pripravljena pomagati, kar boste lahko danes pokazali. Želite čiste račune, krivica vas boli, zato boste želeli določeno zadevo razčistiti do konca.

KOZOROG

Samski boste pri spoznavanju novih ljudi zadržani, upali boste, da drugi naredijo prvi korak, kar je lahko napaka. Nikar ne ostajajte v ozadju, saj lahko zamudite priložnost.

VODNAR

Bodite pozorni, da ne pride do nesporazumov, saj prinaša luna umirjene energije. Neprijetna zadeva bi lahko terjala spremembe vaših načrtov, ki se jih že nekaj časa tako veselite.

RIBI

Če ste samski, se danes pripravite na prijetno druženje, ki bo spontano. Možne bodo celo ponudbe in če ravno prebolevate nekoga, potem se bo kmalu vse uredilo v pravi smeri.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.