Astro

Popolna energijska napoved od 1. do 7. 11. 2019

Andreja Novak
1. 11. 2019, 10.00
Posodobljeno: 1. 11. 2019, 10.27
Deli članek:

Aktivna energija je v zraku, povsod se bo nekaj dogajalo in nikakor ne bo čas za spanje in počitek, ne glede na vreme in na vaše želje. Ker so pestri dnevi, ne spreglejte, kam vas usmerjajo energije za vsak dan posebej ali glede na vaš horoskopski znak.

profimedia
jesen

Petek, 1. 11.:
Ohladitve. Tako vremenske kot čustvene, zato dan preživite toplo oblečeni z rezervnimi oblačili kje blizu. Če vas rado zebe in imate občutljive kosti, potem se danes izogibajte pretiranem sprehajanju po naravi (pokopališčih), saj se vam lahko stanje poslabša. Izpustite krivdo in tokrat pomislite na svoje telo in na posledice, ki jih potem še dolgo nosite.
Sobota, 2. 11.
Delovna sobota, ko bo čas za inventuro ali temeljito čiščenje tako prostora kot lastnih čustev. Slab dan za zmenke ali druženje, saj bodo energije usmerjene v sistematičnost in redoljubnost. Izogibajte se sodbam, tako do sebe kot do drugih ter ne hodite na kakršnakoli druženja, kjer boste samo deležni slabe volje in krivde za vse, kar niste naredili v preteklosti. Osvoboditev vsega se lahko zgodi skozi temeljito čiščenje in redoljubnost do sebe in do svojih energij telesa, duha in prostora.
Nedelja, 3. 11.
Dopoldne bo še malo težavno in obremenjeno z energijskimi vplivi, bo pa popoldne toliko bolj sproščeno in osvobojeno, da boste resnično začutili, kako dobro je bilo, da ste vse, kar ste morali, naredili v tem vikendu. Nedeljsko popoldne preživite zračno, sproščeno in svobodno in se odprite za nenavadna povabila z zanimivimi ljudmi.
Ponedeljek, 4. 11.
Prvi krajec vas bo pogumno napotil naprej k zastavljenim ciljem in dalo se vam bo marsikaj. Čas bo na vaši strani, še posebej, če ne boste trzali na provokacije okolice, ki se znajo zgoditi na hitro in nepredvidljivo. Če boste voljo usmerili v pravo smer, lahko danes naredite prave premike!
Torek, 5.11.
Ljubezen je v zraku, zato se ne skrivajte, aktivirajte svoje komunikacijske sposobnosti in povabite simpatije na kavo, če že ne na uraden zmenek. Danes boste lahko močno čutili tudi telepatsko povezavo z osebami, s katerimi vas povezuje prava strastna energija.
Sreda, 6. 11.
Luna v ribah prinaša sprostitve čustev in povezanost z okoljem, zato je ne glede na vreme odličen dan za preživljanje v naravi, ob vodi ali pa si v najslabšem primeru privoščite vsaj kopel. Srečen dan, ko boste pozitivni ne glede na dogajanje okoli vas.
Četrtek, 7. 11.
Razmislek in poduarek na realnosti, redu in notranji stabilnosti bo danes potreben. Čustva bodo govorila eno, dejstva pa drugo, zato uskladite notranji dialog in sledite dejstvom na način, da si pustite odprte možnosti za spremembo. Mini inventura se je že začela, saj boste danes točno vedeli, kaj vse je še potrebno narediti do konca leta in to brez odlašanja.

Profimedia
horoskop

Oven 21. 3. – 20. 4.
Ovni boste v tem tednu bolj na tesno z močmi. Trudili se boste, da bi izpolnili pričakovanja okolice in bližnjih ljudi, a nekako ne boste zmogli vsega. Zato boste polni notranje jeze, frustracije in bodite pozorni, da ne boste izbruhnili tam, kjer niso nič krivi. Čas je za počitek, ki ga potrebujeta tako telo kot psiha. Vaš trud ne gre več v pravo smer.
Bik 21. 4. – 20. 5.
Biki se boste pomirili in se osredotočili na nove cilje in vzpostavitev novih temeljev. Možnosti selitve zaradi ljubezni ali hitrih sprememb so velike, ne čakajte, da se vse umiri, čas je za spremembe. Ljubezen vam bo naklonjena, zato odreagirajte, ko začutite iskrice med vami in osebo, ki jo morate samo povabiti na kavo. Nič hudega, če se osmešite, vredno bo.
Dvojčka 21. 5. – 20. 6.
Dvojčki boste pripravljeni marsikaj narediti za mariskoga, zato ne pretiravajte v uslužnosti, da ne boste ponovno končali zapostavljeni in izčrpani od vsega. Ne sili te se nekam, kamor vas ne bodo vabili in ne opravljajte samodejno stvari za druge, za katere vas niso prosily. Začnite ceniti svoj čas in radost ter ljubezen se bo začela ustavljati in kopičiti pri vas. Možnosti nove družbe ali novih idej za vaš kraj, okolje.
Rak 21. 6. – 22. 7.
Raki na novo postavljate svoje odnose in prav dobro vam bo šlo. Skozi sedanjo iskrenost so se vam začele stvari reševati in odkrili ste, da niste sami in da vas precej ljudi podpira prav na takšen način, kot ste si želeli. Partnerski – ljubezenski odnos se bo okrepil, če ste samski, poglejte malo naokoli, kdo vas opazuje z žarom v očeh. Tudi v poslu, službi boste bolj uspešni preprosto zato, ker boste končno opazili tudi druge in videli, da imajo tudi oni težave.
Lev 23. 7. – 22. 8.
Levi se boste na novo pozicionirali v družbi in med ljudmi. Veliko večji vpliv in privlačnost boste imeli v družbi in precej boste aktivirali okolico s svojo seksualno privlačnostjo. To boste brez težav izkoristili za svoje poslovne preboje in lahko, da boste iztržili napredovanje ali nove, precej števične stranke. Samozavest se vam bo močno okrepila.
Devica 23. 8. – 22. 9.
Device imate priložnost urediti poslovne odnose že s tem, da se same odprete resnični komunikaciji in tudi priznate kakšno napako, ki se vam je pripetila. To je popolnoma človeško in s tem se boste približali ljudem in ne oddaljili, kot si to vi predstavljate. Ne razmišljajte toliko o stvareh, ki jih ne morete spremeniti, temveč pokličite ljudi, s katerimi si želite dobre odnose. Brez tega ne bo šlo.
Tehtnica 23. 9. – 23. 10.
Tehtnice boste občutljivčki tedna. Pretiravali boste z reakcijami glede na okolico in nesigurni boste ter iskali oporo v ljudeh, ki pa je ne bo. Skrbelo vas bo vse, kar je povezano z denarjem in materialnim udobjem. Najbojše je, če se v tem času izogibate nakupom in trgovinam, saj boste tako veliko bolj mirno prešli to občutljivo obdobje. Usmerite svojo pozornost na kreativnost, ki lahko v tem obdobju prinese velike rezultate, tudi materialne.
Škorpijon 24. 10. – 22. 11.
Škorpijoni imate ta teden največjo podporo, da svoje ideje in želje predstavite javnosti in vsem, s katerimi je dobro, da se razumete ali pa morate uskladiti svoje želje z njihovimi zahtevami. Ne skrivajte se več, saj okoli vas po malem že vse tli in slej kot prej bo potrebno reči bobu bob. Tako v službi kot doma.
Strelec 23. 11. – 21. 12.
Strelci boste še malo odmaknjeni od realnosti, saj si želite ohraniti svoj dober status, ki pa je žal že mimo. Ljudje vas še vedno imajo “v rokavicah”, ampak vseeno bi bilo dobro pogledati malo naokoli, če je res vse narobe z drugimi ali pa ste mogoče šli v svojo smer tako daleč, da že ni nikogar več, ki bi vas razumel ali vi njega. Komunicirajte, ne čakajte, da bodo drugi prvi prišli do vas.
Kozorog 22. 12. – 20. 1.

Kozorogi se pripravljate na svoje ponovno rojstvo, četudi še mogoče še ne veste, kje in kako. V vas je že magnetni privlak, ki vam daje poseben sij, ko pridete med ljudi, zato ste veliko bolj opazni kot sicer. Ne zamudite tega dobrega obdobja, uredite svoj izgled in si privoščine vsaj nekaj nobe garderobe, ki bo poudarila vaše novo, dobro počutje.
Vodnar 21. 1 – 18. 2.
Vodnarji, obeta se vam sproščen in čustven teden, čeprav bodite pozorni, da si ga ne boste kvarili prav sami s svojo pre-hitro odzivnostjo na vse, kar bodo drugi rekli ali delali. Sprostite se in dovolite, da ni vse vedno narejeno, skomunicirano in da ni treba, da ste vi tisti, ki nosi odgovornost za to, da je vsem vse jasno. Uživajte v dobrih stvareh in ne hitite naprej v neznano.
Ribi 19. 2 – 20. 3.
Ribe boste imele moč premakniti stvari, ki so bile prej kot zabetonirane. Odlično napredovanje se obeta v službi, možnost lepih daril. Zaželeni boste med ljudmi in lahko, da boste spoznali posebno osebo, ki bo v vas prebudila že dolgo speče zaljubljene metuljčke v trebuhu. Sledite instinktu in energiji in malo pozabite na zdrav razum, ki vas že nekaj časa usmerja samo v delo. Čas je za sprostitev.