Astro

"Sem živ dokaz, da se srčne želje uresničujejo."

Magdalena Jankovec, osebno srečanje: 040 309 304
30. 10. 2019, 10.00
Posodobljeno: 30. 10. 2019, 12.23
Deli članek:

Kakšna čudovita čarobnost se lahko zgodi človeku v življenju, kadar si res nekaj želi iz srca! Ker nikoli nisem imela lastnega doma, je bilo moje največje hrepenenje in želja, da imam svoj dom, kjer bi ustvarjala prostor ljubezni, sprejemanja in radosti.

Pixabay
želja

Danes bom delila z vami zgodbo, ki se mi je začela pred 24 leti in traja vse do danes.

 Priteg energij

Odšla sem na izlet v Assisi. Pri mizi, kjer je Frančišek Assiški izvajal maše v naravi, sem na listek napisala, da je edina stvar, ki si jo želim, dom, kjer nobenemu ne bom odveč. Takrat sem vlekla energijo iz vesolja, da me je preplavljala po celem telesu in listek sem zataknila v režo v skali.

Kako hitro to deluje, mi je postalo jasno, ko sem se že čez 1 mesec preselila v čudovito naravo, v hišico, ki sem si jo že prej narisala, kakršna naj bi bila. Še ta zanimivost, da prva kapelica, ki vodi do mene, je posvečena prav Frančišku Assiškemu in Clarisi. V tem čudovitem ambientu, hiški obdani z gozdom, kjer so energije škratov, vil, palčkov, trolov in bitij luči, sem ustvarila tudi piramido z zdravilno energijo.

Vnaprejšnje videnje

Idejo in tudi videnje moje piramide sem dobila na letalu, ko sem letela iz Brazilije. Kaj kmalu je zablestela v vsej svoji popolnosti: šestkotna, iz naravnim materialov, pod njo pa 1600kg stare kamenine zeleni tuf, 800 kg kristalov, sestavljena pa je tudi iz bakrenega navitja. Hvaležna sem za podaritev vseh kristalov in hvaležna sem čudovitim prijateljem, ki so mi pomagali zgraditi piramido. 

Izbira zame

Vsak delec zase in vsi skupaj v piramidi ustvarjajo zelo mehko, močno in zdravilno energijo. Odlično učinkuje na sklepe in poškodbe ter na celo telo. Meditacije, ki jih izvajam v piramidi, so še bolj poglobljene, ker je energija tako močna, da se spremembe delajo tudi na psihičnem in mentalnem nivoju. Sedenje v piramidi nas pripelje tudi do zavedanja, miru in skozi pogovore in meditacijo poskušam predvsem naučiti to, da ljudje prevzamete odgovornost za svoje misli, čustva in dejanja.

Samo ljubezen

Osnovni namen mojega delovanja na duhovni ravni je, da ljudi naučim ljubezni do sebe, kajti to je najmočnejša energija, ki prinaša mir, veselje in radost, kljub vsakodnevnim težavam in stresu.

Jeza, sovraštvo, pohlep, ljubosumje in podobno so najbolj uničujoča čustva, ki se vedno ponavljajo in nam v telesu ustvarjajo bolezni.

Ko naredimo izbiro zase in smo pripravljeni kaj narediti zanjo, se nam naša prihodnost z drugačnim čutenjem in naravnanostjo čarobno začne spreminjati.

Ljubite torej sebe in se vprašajte: kaj si srčno želim? Morda pa tisto takoj krene na pot …