Astro

Nekdanja zvezdnica zdaj pomaga ženskam, ki ne morejo zanositi

ak
29. 10. 2019, 08.00
Deli članek:

38-letna mamica treh otrok Pika Božič Slapar se danes raje kot množicam pod odrom posveča ženskam, ki potrebujejo toplo besedo in razvajanje.

M24.si
Pika Božič Slapar

Se še spomnite seksi pevke Pike Božič, ki je pred dvema desetletjema zapela uspešnico Vem, da misliš name in zmešala glavo številnim moškim?

No, nekdaj izjemno priljubljena pevka in slovenski seks simbol se je pred desetimi leti povsem umaknila iz medijskega blišča. Danes se 38-letna mamica treh otrok raje kot množicam pod odrom posveča ženskam, ki potrebujejo toplo besedo in razvajanje. Zadnji dve leti jo je njena nova kariera popeljala po neverjetni poti. Podala se je v popolnoma druge vode, v Ljubljani vodi center lepote, pomlajevanja in dobrega počutja, kjer med drugim pomaga ženskam, ki ne morejo zanositi. Verjame namreč v pretok ženske energije in verjame, da ženska moč prebiva v maternici. V centru skrbi za koordinacijo programa, ki ponuja upanje in srečo. Pika pravi, da maternica ni le organ za reprodukcijo, ampak zbiralnik življenjske energije, ki ženski omogoča razširitev zavesti, intuicijo in predvsem stik same s sabo. To pa vodi do magične moči žensk.