Napoved

Horoskop za sredo, 9. maja

W.Y.
9. 5. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Zahtevni boste, zato bodite umirjeni, tako glede dela kot v ljubezenskih odnosih. Ne zapletajte se znova z osebo, ki očitno živi v povsem drugačnem svetu kot vi.

BIK - Danes je pred vami dober dan, in to ste začutili že ko ste se zbudili. Stvari se bodo postavile na svoje mesto, česar boste najbolj veseli poslovno, saj je bil že čas, da se vloženi trud začne obrestovati.

DVOJČKA - Obremenjeni boste z opravki, ki vas čakajo, predvsem pa z odnosi na prijateljskem področju, ki grozijo, da bodo dosegli vrelišče. Večer bo poskrbel za bolj pozitivne vibracije.

RAK - Danes boste utrujeni, toda najpomembnejše zadeve raje končajte, po možnosti raje sami kot v družbi tistih, ki bi vas le razjezili. Pozanimajte se glede nečesa, kar vas mika že nekaj časa.

LEV - Komunikativni ste in razigrani, toda na trenutke se preveč ozirate na govorice. V službi se pogovorite z nekom, ki se ne izpostavlja, toda ve veliko več kot vi.

DEVICA - Danes vam lahko čustva popolnoma zameglijo trezno presojo, zato ne morete najti poti iz labirinta zmede. Postanite všeč sebi in se ne prilagajajte vsakomur, ki ga srečate.

TEHTNICA - Znašli se boste v zoprni situaciji in do izraza bo prišla vaša večna neodločnost. Od vas bodo zahtevali hitre odločitve, kar bo za vas po eni strani v velik izziv.

ŠKORPIJON - Optimizem se počasi umika in prihajajo realne omejitve. Zaradi tega boste bolj modro razmišljali in s tem se lahko pojavi tudi marsikatera pametna odločitev.

STRELEC - Danes boste spremenljivega počutja in to se bo odražalo v družinskih in v ljubezenskih odnosih. Ker ste trmasti in ne boste hoteli popustiti, se lahko hitro znajdete v manjšem konfliktu.

KOZOROG - V današnjem dnevu vas bo pri odgovornih nalogah reševala predvsem vaša iznajdljivost. Imeli boste dovolj energije, da boste vsem povedali vse po resnici.

VODNAR - Neodgovornost drugih vas jezi, saj se vse odgovornosti potem premaknejo na vas. Pazite, da ne bi tudi sami začeli zavlačevati, posebno glede denarja.

RIBI - Določeni ljudje vam še vedno nasprotujejo, čeprav se težavno obdobje kljub vsemu počasi končuje. Danes popazite predvsem na občutljivejše dele svojega telesa.