Napoved

Horoskop za ponedeljek, 7. maja

W.Y.
7. 5. 2018, 06.36
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Razmišljate o nekem predlogu, ki vam je vedno bolj všeč. Delovnih razmer ne morete spremeniti, lahko pa se prilagodite. Popoldne potrebujete več druženja, ki vam bo koristilo.

BIK-Zastavili si boste nekaj, kar je težek in zahteven zalogaj. Vsekakor pa boste prav zaradi tega izredno odločni in vztrajni, saj težave le prebujajo vašo trmo in motivacijo.

DVOJČKA-V posel boste morali vložiti več energije, da bodo rezultati pravočasno zaključeni in vidni. Kako točno vam bo to uspelo, tokrat ne bo nikogar zanimalo, le zaključiti bo potrebno.

RAK- Pri delu vas bo zmotila energija tistih, ki le veliko govorijo, brez da bi kar koli storili. Tokrat pravočasno menjate taktiko, čeprav se boste šele popoldne v resnici sprostili.

LEV-Še vedno imate dovolj energije, da se soočite s tistim, kar je nejasno. Popoldne pričakujte nekaj novic glede osebe, ki vam je že nekaj časa zelo zanimiva in hkrati privlačna.

DEVICA- Če ste se nedavno požvižgali na vse okoli sebe, bo danes situacija drugačna. Ne boste se več vedli, kot da ste sami na tem svetu. Izkušnje so vas naučile, da vas egoizem vedno znova vrže v osamo.

TEHTNICA-Posvetite se samo svojemu cilju, ljudem pa nikar ne dovolite, da bi vam vzeli upanje v boljšo prihodnost. Samo vi veste, kaj si želite, ter kaj je v resnici dobro za vas.

ŠKORPIJON-Iščete bližnjico, možnost, da neko zadevo opravite drugače. Posebno pazite pri nepremičninskih poslih in nikar ne delajte ničesar kar je rizično. Odločilen bo pogovor z nekom, ki vam lahko pomaga.

STRELEC-Ljudje vas poslušajo precej bolj pozorno, kot vi mislite in čutite. Ob zanimivem srečanju boste presenečeni, ker vam bo nekdo zelo simpatičen, čeprav je bil do sedaj samo prijatelj.

KOZOROG- Znova premislite o možnosti za to, da bi opravljali nekaj manj zahtevnega, kar pa vam bo po drugi strani ponudilo več notranjega zadovoljstva. V ljubezni pa bo vse veliko lepše.

VODNAR-Pokažite samozavest in vedite, da vam ni potrebno biti slabe volje samo zato, da se bodo drugi počutili bolje. V današnjem dnevu boste nakupovali in se zabavali.

RIBI- Morda boste naredili neko manjšo napako, vendar to še ne bo razlog za paniko in nezadovoljstvo. Koristilo bi vam, če bi malce okrepili samozavest in zaupanje vase.