Napoved

Horoskop za soboto, 5. maja

W.Y.
5. 5. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Vezani se boste večino časa spraševali, ali je razmerje, v katerem ste trenutno, res to, kar ste si že od nekdaj želeli. Naj vam dvomi ne pokvarijo obetavnega večera. Tudi samski imate nocoj veliko možnosti za romantiko.

BIK- Samski ste se še pred kratkim otepali dolgočasja, danes pa se lahko razveselite novice, da je to obdobje že za vami. Nocoj boste imeli toliko energije kot že lep čas ne.

DVOJČKA- Morda se vam je pred časom zdelo, da imate neugodno izhodišče, vendar pa bo postopoma vedno bolj jasno, da vendarle ni tako. Čas je vaš zaveznik, kmalu boste bolj zadovoljni.

RAK- Dobro se boste počutili v družbi, čeprav le za kratek čas. Tokrat ste lahko prepričani, da vam bodo prisluhnili. Čakate na ljubezensko srečanje, zadovoljni ste in zato bo vsekakor več uspeha kot pred kratkim.

LEV- Danes boste imeli ogromno opravkov, pri tem pa se marsikaj ne bo izšlo kot ste načrtovali. Obstali boste na neki točki, poleg tega pa ne boste našli, kar boste iskali.

DEVICA- Nekaj vas prijetno vznemirja. To se po navadi dogaja takrat, ko že postanete nestrpni, na pragu nove ljubezenske priložnosti. Veliko se boste zadrževali v domačem okolju.

TEHTNICA- Bodite previdni in trezni, ko vas bo nekdo vztrajno prepričeval v svoj prav. Najprej zahtevajte konkretne podatke, preden se karkoli odločite. Pripravite se na pogovor, s katerim že lep čas odlašate.

ŠKORPIJON- Pri sporu bi morali pokazati, da ste modrejši, in zato ponudite roko sprave, posebno v odnosih s prijateljem. Strpno počakajte na neko ponudbo, ki jo že nestrpno pričakujete.

STRELEC- Pred vami je ugoden dan, če se želite lotiti kratkoročnega načrtovanja. Vaš smisel za podrobnosti bo odličen in večerno zabavo boste imeli jasno pred očmi.

KOZOROG- Ljudje okoli vas bodo brez motivacije, vi pa jih boste lahko spravili v boljšo voljo, predvsem pa jim boste pomagali ponovno najti izgubljeni smisel in zadovoljstvo.

VODNAR- Neka odločitev se vam bo obrestovala veliko prej, kot ste predvidevali. Pri tem pa ne boste pozabili na ljudi, ki so vam pomagali pri zadevah, ki so vas obremenjevale.

RIBI- Čas je, da se premaknete naprej in se ne posvečate več malenkostim, ki so nepomembne. Vdihnite in si poiščite novih izzivov, z dobro voljo pristopite k ljudem in poiščite pot do svojih ciljev.