Napoved

Horoskop za torek, 1. maja

W.Y.
1. 5. 2018, 06.20
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Danes z nekom poravnajte račune in se soočite. Kar nekaj časa vam že leži na duši nekaj, kar bi mu radi povedali. Čim prej se znebite bremena, saj vas bo drugače začelo močno motiti.

BIK- Končno en dan po vašem okusu. Radovednost vam lahko odpre nova vrata, tista, o katerih sanjate že nekaj časa. V ljubezni imate možnost, da končno in na pravi način pridete do resnice.

DVOJČKA- Za praktične stvari ne boste imeli najboljšega občutka, v zvezi z intuicijo in čustvi pa boste nepremagljivi. Nekako vam bo uspelo najti prave besede ob pravem času.

RAK- Prišli ste do točke, ko bo za napredek potrebno nekaj žrtvovati. Na zalogi boste imeli obilo pozitivne energije, s katero boste uravnavali primanjkljaj odločnosti. Večer vam prinaša praznično harmonijo.

LEV- Glede neke stvari je zelo pomembno, da ste diskretni in tega se zavedate, kar pa še zdaleč ne pomeni, da vas ne bo mikalo da se z nekom soočite in izpostavite pomembne iztočnice.

DEVICA- Ko se bo dogajanje obrnilo v negativno smer, boste brez pomislekov izstopili iz vlaka. Ne boste se ukvarjali z neumnostmi, raje se boste v večernih urah posvetili prazničnemu vzdušju.

TEHTNICA-Ne boste navdušeni nad energijo, ki bo danes vladala v zraku. Okoli vas bo namreč polno napetosti. Čas vsekakor ne bo primeren za počitek. Morali boste oditi v boj, pa če vam bo to všeč ali ne.

ŠKORPIJON-Že dopoldne se boste veselili praznovanja prvega maja, ki vam prinaša veliko smeha in dobre volje, le z alkoholom nikar ne pretiravajte, saj bi se lahko slabo končalo.

STRELEC-Z mnogimi pozitivnimi mislimi se boste spustili v čudovito praznično vzdušje, ki ga s seboj prinaša današnji dan. Bližina družine in prijateljev vam bo veliko pomenila.

KOZOROG-Popoldne si boste privoščili več zabavnih dejavnosti. Zanimivo bo, posebno če si želite kaj novega na čustvenem področju in se sprašujete, ali bi se z nekom zbližali.

VODNAR-Na čustvenem področju bo situacija malce napeta. Očitali vam bodo namreč, da ste preveč zagledani vase. Včasih se je zdravo postaviti zase ali pa je to celo nujno potrebno.

RIBI-Dopoldne bo obarvano z druženjem in zaključevanjem, praznične prireditve, ki jih boste preživeli skupaj s prijatelji bodo potekale v soju dobre volje in sproščenosti.