Napoved

Horoskop za nedeljo, 29. aprila

W.Y.
29. 4. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Ljubezenska sprostitev bo za vas zelo pomembna in ni treba poudarjati, da bo tudi za odnos naredila čudeže. Bolj boste samozavestni in prepričani, da lahko dosežete cilje, ki ste si jih zastavili.

BIK - Česarkoli se boste lotili, vedite, da vam ne bo šlo čisto gladko, zato boste morali v sebi poiskati vse tiste zaloge moči, ki jih hranite za posebne priložnosti. Tokrat ne bo dovolj samo vztrajanje.

DVOJČKA - Vašim čarom bodo ljudje podlegli, ne da bi se vam bilo treba pretegniti, izžarevali boste nalezljiv optimizem, s katerim si lahko odprete marsikatera vrata.

RAK - Sledite svojemu srcu in odločitve, ki jih boste morali sprejeti bodo preudarne in pravilne. Kmalu se obeta čas novosti in novih idej in zamisli, še posebej na področju ustvarjanja.

LEV - V ljubezni boste spoznali svojo srečo in skozi pomoč prijatelja osebno rasli. Pred vami je dan, ko boste izredno močni in intenzivni v pogledu besed in besednega izražanja.

DEVICA - Samski veste, da med vami in neko osebo še vedno obstaja čustvena prepreka. Danes podrite to obzidje, ki vaju obdaja. Naj končno zmagajo dobre energije in iskrena ljubezen.

TEHTNICA - Okrepila se vam bo samozavest in tako se boste dinamično držali svojih pravil in resnice. Seveda so trenutki namenjeni veselju in sprejmite omenjeno v celoti. Bodite pa bolj previdni.

ŠKORPIJON - Danes se kar pripravite na romantične in vroče trenutke. Dobili boste nov zagon. Srečni boste, zato se boste lotili tudi manj zanimivih obveznosti, ki vas že dolgo čakajo.

STRELEC - Določiti si boste morali osebne meje in na življenje pogledati na izziv. Do jutri se bo potrebno določene zadeve odločiti in jih spraviti na mesto, kamor sodijo.

KOZOROG - Planeti počasi prebujajo vaš pogum in krepijo zdravje. Ljubezenske želje se izpolnjujejo, a le z nekaj več potrpežljivosti in vztrajnosti. Navežite stike z nekom, ki vas mika.

VODNAR - Čeprav ste po naravi nagnjeni k temu, da ljudi preberete med vrsticami, boste začeli ocenjevati predvsem njihova dejanja. Najbolj na udaru bo vaš partner, ki mu ne boste prizanašali.

RIBI - Ljubezen bo tista, ki bo pričarala aromo in vnesla prijetno in skladno energijo. V dnevu, ki je pred vami se boste preprosto morali postaviti v ospredje in povedati svoje mnenje.