Napoved

Horoskop za soboto, 28. aprila

W.Y.
28. 4. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Povabilo vas ne navdušuje preveč, čeprav se določenim zadevam nočete upirati. Glede ljubezenskih zadev se lahko umirite in počakate da se zadeva sestavi. Tako se boste pravilno odločili.

BIK - Če vam bo godila romantika, povabite partnerja nekam, kjer bosta uživala sama, drugače pa se odpravite v družbo, ki vas bo navdihnila z dobro energijo. S finančnim stanjem boste zadovoljni.

DVOJČKA - Nestrpnost vas ne bo pripeljala tja, kamor si želite, saj boste potrebovali več umirjenosti. Kljub zaposlenosti vas bo dan presenečal z romantičnimi preobrati, ki jih bo veliko.

RAK - Narediti bo potrebno osebno bilanco in se ločiti od zadev, ki ste jih prerasli in jih ne potrebujete več. Popaziti morate na svoje zdravje. Spodbudno bo, da si boste vzeli dovolj časa zase.

LEV - Poskušajte nadaljevati svojo pot z umirjenim tempom in stvari se bodo hitro postavile nazaj na svoje mesto, kakor si želite. Zvečer namenite partnerju več pozornosti in nežnosti.

DEVICA - Z veseljem boste čakali na razplet dogodkov, ki vas bremenijo. Partnerski odnos bo danes prežet z ljubeznijo, samski pa skušajte biti nocoj čim bolj prilagodljivi in razigrani.

TEHTNICA - Radi bi upočasnili dogajanje, a razum bo odpovedal in namesto njega bo odločalo srce. Ko bo treba izkazati ljubezen, se boste pripravljeni izkazati v svoji najboljši luči.

ŠKORPIJON - Preveč govorite o zadevah, kjer bi se morali nekoliko ustaviti in ugotoviti, kaj se je v resnici zgodilo in morda tudi spremenilo. Vsekakor pazite tudi na zdravje, ki vam trenutno ni najbolj naklonjeno.

STRELEC - Prilagodljivost vam bo omogočala, da se sporazumete z ljudmi, s katerimi vas sicer označujejo velike razlike. Popolnoma boste prepričani o svojem mnenju, kar vas bo stabiliziralo.

KOZOROG - Ne dobite pravih informacij, okoli vas je kar nekaj takšnih, ki so morda celo površni ali nezanesljivi. V takšni situaciji se vedno burno odzivate, tako bo tudi v današnjem dnevu.

VODNAR - Naenkrat ugotavljate, da ste glede marsičesa predolgo razmišljali. Ne potrebujete prav veliko časa, da bi stvari izpeljali tako, kot je najbolje za vse. Samo tvegati bo potrebno.

RIBI - Danes niste preveč zagnani ali optimistični. Tokrat bi morali brez zadrege vprašali vse, kar se vam zdi nejasno ali vam ni preveč všeč. To bo edini način, da se vrnete v pravo formo.