Napoved

Horoskop za sredo, 2. maja

W.Y.
2. 5. 2018, 06.12
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Dokler boste znali čustva držati ob strani in se stvari lotevati razumsko, ste na dobri poti. Stvari vam bodo tekle izjemno gladko, zato se lotite vsega, kar vas sicer odbija.

BIK-Praznik dela boste preživeli v dobri družbi, ki jo bodo sestavljali predvsem tisti, ki so vam zelo blizu. Z neznanci se tokrat ne boste preveč ukvarjali, zato se jim boste umaknili.

DVOJČKA- Morda vam bo nekoliko žal, ker boste izpustili določeno zadevo iz rok, vendar se vam bo na malo daljši rok odločitev še kako obrestovala. Bodite potrpežljivi in tolerantni.

RAK-Zelo čustveno boste doživljali današnje dogajanje. Bili boste močno povezani s svojim sorodstvom. Ko vas bo nekdo nekaj prosil, boste takoj pripravljeni pomagati.

LEV-Nekako boste shajali z možnostmi, ki se vam bodo sproti odpirale ena za drugo. Pravega zadovoljstva pa ne boste našli, zato boste že kmalu začeli kovati drugačen načrt.

DEVICA-Vaše občutljivo srce bo danes napolnjeno z jezo. S tem, ko vedno zadržujete vsa negativna čustva v sebi, nikomur ne naredite koristi, še najmanj pa sebi. Prepustite se energijam prostega dne.

TEHTNICA-Določeno zgodbo lahko vodite brez kakršnih koli težav. V središču pozornosti se počutite bolje, kot želite pokazati. V ljubezenskih odnosih boste lahko veliko drznejši.

ŠKORPIJON- Jasno je, da nekaterih misli in občutkov kljub prostemu dnevu ne morete deliti niti s svojimi najbližjimi. Vaše nenavadno obnašanje pa si vsekakor zasluži vsaj preprosto pojasnilo.

STRELEC-Vaša mnenja bodo danes razvnela sočno debato. Imate zelo samosvoja prepričanja, ki jih boste danes pogumno pokazali okolici. Čudili se boste nad tem, koliko simpatičnih je okoli vas.

KOZOROG- Preden boste nekaj zaključili, natančno preglejte vsebino. Možne so napake, ki bi lahko bistveno vplivale na končni izid. Današnji dela prost dan vam bo pisan na kožo.

VODNAR-Obstaja veliko področij, na katerih se lahko izkažete. Tudi v ljubezni je na vidiku zmaga. Srečanje se bo končalo veliko bolje, kot ste predvidevali, razbremenjeni boste.

RIBI-Dela prost dan bo namenjen obisku prijateljev in toplim pogovorom, ki vam bodo povrnili občutek, da ste v določeni družbi zelo zaželeni. Izžarevali boste optimizem.