Napoved

Horoskop za petek, 4. maja

W.Y.
4. 5. 2018, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN-Čeprav splošno vzdušje ne bo najboljše, boste sami zelo dobre volje. Ne glede na priložnost se ne boste branili malce spogledovanja, če se bo pokazala priložnost.

BIK-Odločno se v današnjem dnevu postavite zase in postavite svoje meje. V službi sprejmite izziv, ki vam ga bodo ponudili, kljub temu da ste z mislimi že drugje.

DVOJČKA-Nekaj bi lahko popravili hitreje, kot predvidevate. Morda le predolgo čakate na druge, da se strinjajo z vami. Krepite odločnost, saj boste na koncu izredno zadovoljni, čeprav so se zgodile spremembe tik pred zdajci.

RAK-Nekaj boste opravili po svoje, izkazalo se bo, da niste na napačni poti. Znani ste po trmi, ki se po navadi zbudi, ko je največ težav. Tokrat boste zagotovo dobili zeleno luč in pravo podporo.

LEV-Danes boste izjemno družabni in kar ne boste se naveličali ljudi, ki vas bodo obdajali. Nasmejali se boste do solz, kar vam bo dalo novo energijo. Poleg tega pa vam bo spotoma uspelo ujeti novo idejo.

DEVICA-Zahteve drugih bodo skoraj do zadnje minute usmerjale vaš današnji delovnik in vašo osebnost. Jezilo vas bo, ker nikakor ne boste mogli nečesa v miru dokončati.

TEHTNICA-V nek prepir, ki ga boste zanetili, se bo vmešala še tretja oseba, kar vas bo upravičeno razjezilo. Odločili se boste, da nima pristojnosti za vmešavanje v vaše življenje.

ŠKORPIJON-Tako v ljubezni kot pri poslih se nikakor ne morete sprijazniti s tem, da morate čakati, toda vsaj danes ni druge poti. Preveč razmišljate in se obremenjujete.

STRELEC-Ne boste se znašli v nesramnih igricah, ki vam jih nekdo pripravlja. Niti ne boste jezni, samo razočarani. Ne podrite vseh mostov, tudi če niste pri volji, da bi se dobro izkazali.

KOZOROG- Če se že dalj časa niste nič ukvarjali sami s seboj, bo to obdobje za vas lahko stresno in zoprno. Pokazalo se bo, kaj iz preteklosti morate še urediti ali zaključiti.

VODNAR-Z veliko motivacije se boste posvetili delu in skrbno nadzirali, da vsi sodelujejo, kot bi morali. Seveda vaše spodbude ne bo manjkalo, a vseeno naj vas ne zanese v pretiravanje.

RIBI-Bodite bolj tolerantni do ljudi, ki vas obkrožajo in spoštujejo. Z velikodušnostjo boste pridobili več simpatij. Spet lahko nastopi slabo počutje, ki vas bo nekoliko obremenilno.