Napoved

Horoskop za četrtek, 3. maja

W.Y.
3. 5. 2018, 06.39
Posodobljeno: 3. 5. 2018, 07.15
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN-Danes bo v vaši hiši ogromno ljudi. Najverjetneje se boste lotili obnove ali popravljanja določenih stvari. Ker boste obenem imeli tudi ogromno drugih obveznosti, boste nemirni.

BIK- Danes boste lahko začeli novo poglavje ali pa boste obelodanili svojo idejo. Na žalost pa boste zelo neodločni, marsikdo bo raje ostal v senci. Večer bo bolj lenoben.

DVOJČKA-Premagajte tisto, kar vas že tako dolgo obremenjuje in vam ne da miru. Ne bojte se, da bi koga prizadeli. Postavite se končno enkrat zase in zahtevajte odgovore!

RAK-V ljubezni ste preveč togi, saj se vam nikakor ne ljubi pogovarjati o eni in isti zadevi, ki je za vas že zastarela. Po drugi pa ne morete kar tako odnehati, saj si želite razčistiti določene zadeve.

LEV- Delujte po svoje in se ne pustite motiti pri tem. Če se boste ustavljali pri malenkostih, ne boste naredili nič, bolje bo o njih razmišljati pozneje. Danes se boste posvetili sami sebi.

DEVICA-Imate veliko energije, vendar jo napačno usmerjate v stvari, ki niso preveč pomembne. Posebno pazite, ko se boste pripravljali na to, da nekomu poveste kar mislite.

TEHTNICA- Danes bo do izraza prišla vaša umetniška plat. Nikar ne potlačite navdiha, ampak ga izrazite s pisanjem ali risanjem. Pomembno bo, da boste svojim čustvom in občutkom pustili, da bodo prišli na plan.

ŠKORPIJON-Dogovorili se boste za več stvari v istem terminu, zato boste morali naknadno še kaj prestaviti. Pazite na prioritetne obveznosti in na prijatelja, ki čaka na vaš klic.

STRELEC-Vezani imate pred sabo zanimiv večer. Partner vas bo prijetno presenetil z večerjo, ki vam jo že nekaj časa dolguje. Samski pa si ne razbijajte glave z neko zadevo, ki se vam je pripetila.

KOZOROG-Danes vam bo po glavi hodilo vaše denarno stanje in predvsem, kako ga izboljšati. V hipu se boste domislili sto in ene pametne ideje, vendar jih prespite, preden uresničite kakšno od njih.

VODNAR- Naval pozitivne energije boste dobro izkoristili za osebno rast. Če imate v sebi kreativno žilico, jo danes vsekakor uporabite. Današnji dan izkoristite za svoj napredek.

RIBI-Ne ugovarjajte, če nimate prave osnove. Še posebno če boste imeli opravka s starejšimi, pazite, kaj boste govorili in kako boste ravnali, saj vas nekdo opazuje.