Napoved

Horoskop za nedeljo, 6. maja

W.Y.
6. 5. 2018, 06.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN-Pred vami je dan poln zanimivih preobratov. V ljubezni potrebujete več pravega dialoga in direktnosti, v nasprotnem primeru se boste zopet znašli v slepi ulici.

BIK-Dogaja se vam preveč stvari hkrati, zato boste napeti. V odnosih ste spet preveč obremenjeni ali raztreseni, oddahnili si boste šele proti večeru. Storite več glede izboljšanja fizične kondicije.

DVOJČKA-Sopihali boste proti vrhu, prepričani, da je prvo mesto tisto, ki vam pripada. Morda vas več čaka nekje drugje, samo oči bi morali odpreti in se prepričati, kaj vam govori vaša intuicija.

RAK-Spodbuda vaših bližnjih vam bo dala krila, da boste dokončali nekaj zahtevnega. Res bi bilo škoda, da obupate tik pred ciljem in ne pokažete vsega, kar zmorete.

LEV- Nagnjeni boste k idealiziranju stvarnosti, prepričani, da vas nihče ne razume, ne boste poslušali dobronamernih nasvetov prijateljev. Tako se lahko hitro opečete, čeprav se sami sebi zdite neranljivi.

DEVICA-Pozorni boste do svojih najbližjih, dan jim boste polepšali s prijaznostjo. Presenečeni boste, kako malo je včasih potrebno, da vse teče tako kot mora.

TEHTNICA-Nekatere stvari so iz trte izvite, zato takšne govorice vzemite v zakup, dokler ne boste sami stoodstotno prepričani, kaj je resnica. Danes boste veliko lenarili.

ŠKORPIJON-Napetostim ne bo videti konca, izčrpani boste od tega, kar od vas pričakujejo drugi. Nehajte reševati tuje težave, ampak se posvetite sebi. Urejanje denarnih zadev naj za danes počaka.

STRELEC-V današnjem dnevu boste imeli zelo močno razvito intuicijo, čustva s partnerjeve strani pa boste prepoznali, še preden vam jih bo uspel zaupati. Bodite nežni z njim.

KOZOROG- Ne znašajte se nad družinskimi člani, saj ne bodo krivi za to, kar se bo dogajalo vam. Jutri bo že bolje, kljub temu pa skušajte ostati prijazni in naklonjeni svojim bližnjim.

VODNAR-Če ste zaljubljeni, vam nocoj ne bo treba v družbo, da bi se lahko imeli lepo. Če le lahko, se s partnerjem skupaj odpravita pod prho in potem uživajta na domačem vzdušju. Obeta se vama romantičen večer.

RIBI- Ne morete se sprijazniti s tujimi odločitvami, posebno če imate občutek, da vas pravzaprav niso nič vprašali. Ničesar ne morete rešiti kar čez noč. Odvečne napetosti se otresite ob športu.