Zabava

Tudi aktualovci so se podali na pot ob žici

B.P. / Novice Svet24
8. 5. 2018, 21.32
Deli članek:

Tanja, Mojca, Milka, Mateja, Jure, Grega, Simon in ostali aktualovci so se v soboto zgodaj zjutraj podali na dooolgo pot (35 km) okoli Ljubljane. Glede na to, da nihče ni ravno »hud in zagrizen športnik«, jim ob prehojenih kilometrih lahko le čestitamo....

Radio Aktual
Znamenitega pohoda okoli Ljubljane se je udeležilo ogromno ljudi, med njimi tudi sodelavci z Radia Aktual.

Voditelji in sodelavci najbolj poslušanega slovenskega radia, Radia Aktual, so dokazali, da če se nekaj odločijo, to storijo.

Odpravili so se na znameniti pohod Pot ob žici in takoj po opravljeni pohodniški preizkušnji so bili navdušeni nad doseženim ciljem, čeprav so njihovi koraki na koncu poti zelo spominjali na »pingvinske«. »Fantastično je bilo. Če ob sebi ne bi imel tako super ekipe, bi bila pot težja. Lepo je bilo spremljati tudi naše poslušalce, s katerimi smo se družili na poti, poklepetali, se nasmejali ... Je pa Pot ob žici dokaz, da Aktualova ekipa skupaj lahko doseže vse zastavljene cilje,« je povedal radijski voditelj Jure Ličen.

Radio Aktual
Pohod ob žici so vzeli zelo resno.

VSI ZA ENEGA, EDEN ZA VSE

Tudi voditeljica Tanja Seme je vesela prijateljskih vezi, ki so jih stkali s sodelavci. »Aktualovci smo ugotovili, da je to resnično pot prijateljstva in pot združevanja. Kilometri so za vse enaki, časa prehojene poti pa ne določa nihče. Toliko, kot si ga vzamemo, tako dolgo se bomo družili, veselili, smejali in delili trenutne občutke. Pot ob žici je bila le še en dokaz več, da smo aktualovci res najbolj povezana radijska družina v Sloveniji.« Prav smeh, glasba, super družba in najboljša energija so tiste stvari, ki so aktualovcem pomagale prehoditi 35 kilometrov. »Ko smo že rahlo utrujeni stopicali po stopnicah na Viču, smo si prepevali Čisto jebo od skupineMI2,« se športne izkušnje spominja Mojca Gornik.