Napoved

Horoskop za sredo, 11. aprila

W.Y.
11. 4. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Tokrat ste na pravi poti in nikar ne dovolite, da bi se vam začela preveč vmešavati čustva. Nekaj vam je jasno in treba bo preiti k dejanjem, ne glede na morebitno nasprotovanje.

BIK - Luna vam obeta, da pri presoji dogodkov ne boste zgrešili. Lahko se ravnate na podlagi občutka, saj vam danes ne bo nič težko. Bodite spontani in razigrani.

DVOJČKA - Stanje ni tako problematično, kot se vam zdi. Imate pa premalo zaupanja vase, v svoje sposobnosti in v ljudi, ki vas obdajajo, zato ne vidite prave rešitve.

RAK - Izogibajte se večjim naložbam na finančnem področju. Veliko časa boste namenili razmišljanju o dosedanjih dosežkih, kar vas bo precej vznemirilo.

LEV - Umirite se, preden boste odgovorili na izziv, ki je bil očitno mišljen kot provokacija. Več prahu kot boste vzdignili sami, težje boste prišli do svežega zraka.

DEVICA - Je že res, da vas čaka precej nalog in obveznosti, vendar jih boste bolje izpolnjevali, če si boste vmes privoščili čas za oddih. Kar nekajkrat bo prišlo do nepričakovanih prepirov.

TEHTNICA - Tokrat bodo v ospredju malenkosti, povezane s poslom, ki vam ni najbolj pri srcu. Vsekakor nekaj, kar lahko izpeljete v rekordnem roku, če boste le dobro organizirani.

ŠKORPIJON - Razum postavite danes malo na pašo. Zelo hitro boste nagrajeni. Obeta se vam neko potovanje, na katerega ste dolgo čakali. Zadeve se obračajo na boljše.

STRELEC - Naj vas ne prevzame melanholija zaradi srečanja z osebo iz preteklosti. Z njo ste takrat zaključili, da bi lahko obrnili nov list v svojem življenju.

KOZOROG - Dopoldne boste še srečni in uspešni, potem pa naenkrat spoznavate prave namene vaših sodelavcev ali znancev. Sporočilo vas bo prepričalo, da imate prav.

VODNAR - Lotite se zadev, ki jih že imate v majhnem prstu. Občutek samozavesti bo zelo velik. Zgodba s prijateljem ali znancem se lahko prav kmalu razvije v kaj več, čeprav sta trenutno nekoliko oddaljena.

RIBI - Dan je primeren za sprejemanje finančnih odločitev, o katerih premišljujete že dlje časa. Razmišljali boste stvarno, vendar dovolj zaneseno, da se boste navduševali nad novimi kupčijami.