Napoved

Horoskop za torek, 10. aprila

W.Y.
10. 4. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Nasvet strokovnjaka bo dobrodošel, da boste hitreje in bolj uspešno dokončali, kar počnete. Spoznajte svoje pravice in dolžnosti. Danes bo razpoloženje nihajoče.

BIK - Nihče vas danes ne bo smel kritizirati. Že na manjšo pripombo se boste odzvali z vsemi topovi, domnevnega nasprotnika boste potisnili v nelagoden položaj.

DVOJČKA - V nezaupljivem ozračju ste nenehno pod pritiskom, zato vedno težje funkcionirate. Pomoč je blizu, vendar boste morali odpreti vrata, da bo lahko prišla do vas.

RAK - Ponujalo se vam bo ogromno priložnosti, vi pa nad nobeno ne boste navdušeni dovolj, da bi jo zagrabili. Prav je, da ste izbirčni, vendar morate paziti, da ne boste izbirali predolgo.

LEV - Z ugodnim vplivom planetov se boste odločali na pravi način in osvojili kar nekaj pomembnih točk. Odpira se možnost za sodelovanje ali nekaj novega, kar vas bo izredno zamikalo.

DEVICA - Mogočih je še nekaj nesporazumov, zlasti proti popoldnevu. Nekdo vam bo odgovoril povsem drugače, kot ste upali. Vse lahko uredite, vsekakor z nekaj več potrpežljivosti in brez morebitnih ultimatov.

TEHTNICA - Sodelovali boste pri reševanju tujih težav ali pa boste urejali neke stvari za osebo, ki bo prišla za vami. Natančni boste le toliko časa, dokler ne boste prepuščeni sami sebi.

ŠKORPIJON - Prijatelji vam bodo pomagali, da boste danes s skupnimi močmi naredili nekaj dobrega. Zadovoljni boste z rezultatom in tudi s prijetnim vzdušjem.

STRELEC - Morda bi morali v današnjem dnevu dati prednost čustvom. Še posebno, če imate partnerja, bi bila to zelo dobrodošla sprememba. Seveda to ne bo lahko, vendar vsaj poskusite.

KOZOROG - Poteza, ki jo bo na prvi pogled marsikdo imel za nespametno, se vam bo kasneje obrestovala. Prilagajanje vam bo šlo v današnjem dnevu odlično od rok.

VODNAR - Pazite, kje boste odložili vrednejše stvari in dokumente. Po spletu naključij bi lahko prišlo do tega, da ne boste mogli do nečesa, kar boste nujno potrebovali.

RIBI - Izbirali boste besede, vendar se lahko kljub temu z nekom znajdete v manjši zagati. Današnji dan ne bo najbolj ugoden za reševanje konfliktnih situacij.